DEMONSTRACIJA MOĆI: Crveno-beli nemilosrdni prema Čelsiju - šampion do vrha napunio mrežu londonskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KValitet je evidentno bio na strani crveno-belih.

DEMONSTRACIJA MOĆI: Crveno-beli nemilosrdni prema Čelsiju - šampion do vrha napunio mrežu londonskog kluba!

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde nakon godinu dana pauze vraćaju se u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana, a očekivanja od nastupajuće takmičarske godine svakako nisu vezana za borbu za osptanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Prethodnu sezonu crveno-beli su trijumfalno okončali u okviru Vojvođanske lige Istok. Ukupno 21 trijumf, pet remija i četiri poraza bio je dovoljan učinak da se ubedljivo stigne do šampionske titule,a aktuelni pripremni period jasno nagoveštava zapažene rezultate i u višem rangu takmičenja.

U sklopu priprema za predstojeću borbu za bodove, OFK Kikinda je na igralištu Rekreativnog centra "Ada" u Adi dočekala sasatav londonskog Čelsi roversa i zabeležila ubedljiv trijumf.

I pored činjenice da je izuzetno toplo vreme onemogućilo igrače obe ekipe da pruže sve ono što umeju i mogu, bilo je jasno od prvog sudijskog zvižduka, da su Kikinđani kvalitetniji rival.

Već u prvom minutu susreta, pogotkom Popeskova crveno-beli stižu do prednosti, a isti igrač se do odlaska na odmor još dva puta upisao u listu strelaca. 

U nastavku susreta, pogotkom Ivanovića u 55. minutu postavljen je i konačni rezultat ovog meča.

Foto: OFK Kikinda

Kikinđani brojali do četiri protiv londonskog kluba

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Kikinda (Kikinda) - Čelsi rovers (London) 4:0 (3:0)

Stadion: Rekreativni centar "Ada" u Adi

Strelci: Popeskov 1`, 25`, 35`, Ivanović 55`

Treba naglasiti su svi igrači OFK Kikinde dobili priliku na ovom meču da odigraju po jedno poluvreme, Jedino su Mirkov i Šević na tereni proveli svih 90 minuta. Opšti je utisak da se OFK Kikinda već sada nalazi u zavidnoj formi i pored činjenice da je primetan umor nakon 11 održanih treninga.

Već u subotu 15. jula OFK Kikinda će odigrati novi kontrolni susret, a protivnik je Naftagas iz Elemira. Meč se igra na Gradskom stadionu u Kikinda sa početkom od 18 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading