ZABRINUTOST NAVIJAČA SVE JE VEĆA: Nastavlja se osipanje igračkog kadra - ciljevi u novoj takmičarskoj godini postaju upitni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak iz redova kluba sa novosadske "Detelinare".

ZABRINUTOST NAVIJAČA SVE JE VEĆA: Nastavlja se osipanje igračkog kadra - ciljevi u novoj takmičarskoj godini postaju upitni!

Foto: RFK Novi Sad 1921

RFK Novi Sad 1921 tokom prethodne sezone predstavljao je tvrd orah za sve rivale u prvoligaškoj konkurenciji. U jednom delu sezone smatrani su i za jednog od kandidata za plasman u baraž mečeve za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali...

 

Mnogi ljubitelji fudbala u "srpskoj Atini" smatrali su da će popularni "kanarinci" biti jedni od glavnih kandidata za najviši plasman u novoj takmičarskoj godini, međutim, novosadskim kuloarima se tokom leta pojavila i priča da ekipa možda neće ni započeti takmičenje u okviru Prve lige Srbije. Navedeno je ubrzo i demantovano, ali se sada postavlja pitanje sa kakvim igračkim kadrom će tim nastupiti u novoj sezoni i koji su njegovi krajnji dometi.

Samo u jednom danu triling "kanarinaca", Vladan Elesin, Milorad Balabanović i Srđan Vujaklija, prešli su u redove gradskog rivala Mladosti GAT, a već sa "Detelinare" stiže informacija o novom odlasku.

U narednoj sezoni dres RFK Novog Sada 1921 neće nositi ni Milan Stanić.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem desnom beku koji je prethodne zime stigao u klub i koji je tokom prolećnog dela sezone zabeležio dva nastupa na prvoligaškoj sceni.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Milan Stanić je prethodne zime pojačao redove kluba sa "Detelinare"

 

- Milan Stanić:

Datum rođenja: 8. januar 2001. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), OFK Bečej 1918 (Bečej), Mladost GAT (Novi Sad), Mladost (Bački Jarak), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Stanić se vraća u redove Mladosti iz Bačkog Jarka sa kojom će pokušati da ostvari bolje rezultate u Vojvođanskoj ligi Jug, u odnosu na ono što je prethodne takmičarske godine klub učinio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading