ZASUKALI SU RUKAVE: Novo rukovodstvo prionulo na posao - klub užurbano radi na svim poljima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljne pripreme su u toku.

ZASUKALI SU RUKAVE: Novo rukovodstvo prionulo na posao - klub užurbano radi na svim poljima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kolarac Kolari

Fudbalski klub Kolarac iz Kolara prethodnu sezonu u okviru Druge gradske lige Smederevo, okončao je na vicešampionskoj poziciji sa svega tri boda zaostatka u odnosu na osvajača pehara, ekipe Vrbovca iz istoimenog mesta.

 

Pre desetak dana iz ličnih razloga dosadašnji prvi čovek sportskog kolektiva iz Kolara Dejan Radojković, podneo je ostavku, a Izborna skupština je na njegovo mesto izabrala Nemanju Mladenovića nekadašnjeg kapitena omladinaca Partizana, istaknutog fudbalera Smedereva 1924 i igrača koji iza sebe ima igračku karijeru tokom koje je nosio opremu više srpskoligaških klubova.

Novo rukovodstvo je odmah prionulo na posao, a primarni zadatak bio je priprema terena za predstojeću takmičarsku godinu. 

Pored ljudi iz uprave kluba, radovima su se priključili i stanovnici Kolara koji su dali veliki doprinos u izvršenju navedenih radova.

 

Klub se putme zvanične klupske Fejsbuk stranice zahvalio svima koji su pomogli, ali isto tako su i istakli da je navedeno samo početak ozbiljnog rada na unapređenju svih klupskih struktura.

Za sada niko iz kluba nije izašao u javnost sa izražavanjem jasnih ciljeva uoči predstojeće sezone, ali se čini da koraci koje vuće rukovodstvo kluba, jasno pokazuje da Kolarac stremi najvišim dometima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading