DOGOVOR KUĆU GRADI: Saradnja na obostrano zadovoljstvo - u "srpskoj Atini" se sprema nešto veliko!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.07.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno da se saradnja i ozvaniči.

DOGOVOR KUĆU GRADI: Saradnja na obostrano zadovoljstvo - u "srpskoj Atini" se sprema nešto veliko!

Foto: FK Mladost GAT

Nakon godinu dana takmičenja u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, ekipa Mladosti GAT u narednoj 2023/24 sezoni ponovo će biti deo prvoligaškog karavana.

 

Klub sa novosadskog "Satelita" učešće u Superligi Srbije okončao je sa skorom od šest pobeda, 12 remija i 19 poraza, ali svakako će u klupskim analima ostati upamćen prvenstveni duel na stadionu u Humskoj ulici, kada su popularni "gatovci" zabeležili senzacionalni trijumf rezultatom 4:0.

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, održan je sastanak dojučerašnjih novosadskih superligaša, nakon kojeg se očekuje da bude uspostavljena i saradnja. Naime, predsednik novosadske Mladosti GAT Dejan Slijepčević je ugostio ekspediciju gradskog rivala Vojvodine koju su činili predsednik Dragoljub Zbiljić, sportski direktor Marko Jovanović, direktor omladinske škole Duško Grujić i Jovan Tanasijević, a tema razgovora bila je buduća saradnja dva sportska kolektiva.

Kako se saznaje, u narednim danima biće i precizirani svi segmenti saradnje dva novosadske kluba.

Foto: FK Mladost GAT

Nemanja Krtolica - novi šef "gatovaca"

 

Istovremeno, FK Mladost GAT je i i menovao novog šefa stručnog štaba. Reč je o četrdesetpetogodišnjem Nemanji Krtolici koji je poslednji angažman imao u novosadskom Kabelu, a pre toga je radio kao trener u mlađim kategorijma Vojvodina, a u sezoni 2021/22 radio je i kao pomoćni trener u stručnom štabu kluba sa "Karađorđa".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading