ISTINSKA TRANSFER BOMBA: Matke se vratio - nakon godinu dana i osvojene šampionske titule, ponovo oblači dres nekadašnjeg kluba!

Autor: Vladimir vorih

Sport

17.07.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim u navali, golovi su izvesni.

ISTINSKA TRANSFER BOMBA: Matke se vratio - nakon godinu dana i osvojene šampionske titule, ponovo oblači dres nekadašnjeg kluba!

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Fudbaleri Milana Orlića iz Novog Sela prethodnu takmičarsku godinu okončali su na drugoj poziciji Međuopštinske lige Jadar iza ekipe Jedinstva iz Zavlake.

 

Letnja pauza donela je mnoštvo promena u sportskom kolektivu iz Novog Sela. Klubom će u narednom periodu rukovoditi predsednik Zoran Gajić zajedno sa novom upravom, a istovremeno se radi na jačanju stručnog i igračkog kadra.

Novi trener Milana Orlića postao je Branko Ranković, igrač bogatog iskustva i trener koji se smatra jednim od najplodonosnijih stručnjaka koji su radili u FK Milan Orlić tokom poslednjih godina. Igrački kadar je već pojačan Igorom Vasićem i Milanom Đurđevićem koji su stigli iz redova Petlovca, a čini se da je i najveća transfer bomba, odjeknula.

Naime, novi fudbaler Milana Orlića iz Novog Sela postao je Zoran Matić. Popularni Matke se nakon godinu dana provedenih u Lipolistu sa kojim je stigao i do šampionskog pehara u Mačvanskojokružnoj ligi, vraća u Novo Selo. Sa 18 ostignutih golova u prethodnoj sezoni bio je najbolji strelac ekipe.

 

Pored navedenog igračkog trija novajlina, u Novo Selo je pristigao i Vlado Crnjaković koji je u prethodnoj takmičarskoj godini nosio dres Jedinstva iz Malog Zvornika.

Iz svega navedenog, jasno je da se u Novom Selu formira respektabilan sastan koji će moći da odgovori na zacrtane klupske ciljeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading