SUPERĆELIJSKA OLUJA NANELA ŠTETU I NA SPORTSKOM OBJEKTU: Nevreme nosilo sve pred sobom - materijalna šteta nije mala! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta je naneta.

SUPERĆELIJSKA OLUJA NANELA ŠTETU I NA SPORTSKOM OBJEKTU: Nevreme nosilo sve pred sobom - materijalna šteta nije mala! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Fudbalski klub Srem iz Sremskih Mihaljevaca prethodnu takmičarsku godinu u okviru Sremske lige okončao je na visokoj četvrtoj poziciji sa skorom od 14 pobeda, pet remija i 11 poraza.

 

Na osnovu prošlosezonskih ostvarenja, jasno je da će Sremci već u predstojećoj 2023/24 sezoni pokušati da se domognu vrha tabele i plasmana u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug i u tom cilju već su izvršene promene u igračkom kadru. Dres sportskog kolektiva u Sremskim Mihaljevcima ovog leta zadužili su Bojan Knežević, Radiša Bogdan, Svetozar Matić, Ivan Bosančić, Stefan Javorac, Dejn Simić, Stefan Mićić, Saša Bogojević i Nikola Lošić.

Ekipa Srema se od 9. jula priprema na svom stadionu u Mihajlevcima, sportskom objektu koji predstavlja ponos ovog dela Srbije, ali ni on nije ostao netaknut tokom olujnog nevremena koje je Srbiju zahvatilo u sredu 19. jula.

Naime, prema fotografijama koje je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, može se videti da je olujni vetar odneo kućice za rezervne igrače sa stadiona, a one su pronađene čak pedesetak metara od sportskog objekta u Sremskim Mihaljevcima.

 

Srećom, ljudskih žrtava nije bilo, a materijalna šteta će se već nekako nadoknaditi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading