DOBRE IGRE NISU OSTALE NEZAPAŽENE: Nekadašnje dete Partizana, oblači dres prošlosezonskog dželata crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi značajan iskorak u karijeri.

DOBRE IGRE NISU OSTALE NEZAPAŽENE: Nekadašnje dete Partizana, oblači dres prošlosezonskog dželata crno-belih!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog prethodnu sezonu u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala okončali su na petoj poziciji plej-of faze i plasman u baraž mečeve za popunu superligaškog karavana, izmakao im je za svega jedan bod.

 

Međutim, u najvećem gradu sremske ravnice, nezadovoljstva nema, s obzirom da se prethodna sezona može i mora smatrati jednom od najuspešnijih u klupskoj istoriji. Radnički je na startu takmičenja u okviru Kupa Srbije eliminisao beogradski Partizan nakon izvođenja jedanaesteraca, da bi u narednoj rundi prilično namučili i osvajača Duple krune, ekipu Crvene zvezde.

Iz svega navedenog, jasno je da u Sremskoj Mitrovici žele da u narednoj takmičarskoj godini naprave iskorak u odnosu na prethodnu, a u tom cilju sportski sektor kluba radi i na jačanju igračkog kadra.

Nova akvizicija Radničkog, stiže iz dvadesetak kilometara udaljene Rume.

Reč je o mladom i supertalentovanom Srđanu Cvetkoviću, momku koji ima tek 18 godina.

Cvetković je prve fudbalske korake načinio u Školi fudbala Sunce iz Rume, a zatim je punih šest godina bio deo mlađih kategorija Peogradskog Partizana. Kadetsk i omladisnki staž je "odradio" u redovima GFK Slovena, a priliku u seniorskoj konkurenciji dobio je u redovima gradskog rivala 1. maja.

Foto: FK 1. maj Ruma

Srđan Cvetković (levo) sa saigračem iz FK 1. maj

 

Svojim igrama skrenuo je pažnju sremskomitrovačkog Radničkog i od jeseni će imati priliku da se okuša i u prvoligaškoj konkurenciji. 

O svojim prvim utiscima u novom klubu Cvetković je za "Sportski žurnal" izjavio:

- Sjajno sam primljen u klubu i od saigrača. Radi se na visokom nivou, sa velikim ambicijama i potrudiću se da opravdam poverenje i ostvarim dečačke snove - istakao je Srđan Cvetković i dodao:

- Navijam za Partizan, a što se tiče stranih klubova omiljeni mi je Čelzi. Fudbalski uzor mi je Ronaldinjo, uvek me je oduševljavalo što je radio na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading