ODLUKA JE DONETA: Oni će od naredne sezone učestvovati u višem rangu takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tendera, sve je postalo jasno.

ODLUKA JE DONETA: Oni će od naredne sezone učestvovati u višem rangu takmičenja!

Foto: Instagram.com/printscreen

Fudbaleri Drine iz Ljubovije tokom prethodne takmičarske godine zauzeli su drugu poziciju u okviru Mačvanske okružne lige sa skorom od 22 pobede, dva remija i šest poraza.

 

Sa ukupno 68 osvojenih bodova stigli su samo do vicešampionske titule, iza ekipe Lipolista iz istoimenog mesta i povratak u Zonu Kolubarsko-mačvansku ostao je samo nedosanjani san.

Ipak u godini kada sportski kolektiv iz Ljubovije proslavlja 95 godina postojanja, on će ponovo biti deo četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

Naime, na tenderu za popunu Zone Kolubarsko-mačvanske, Drina je ostvarila pobedu i od jeseni će biti deo takmičenja u kojem je učestvovala od 2019. do 2022. godine.

Foto: FK Drina Ljubovija

U Ljuboviji će se ponovo igrati zonski fudbal

 

Da podsetimo, istorijsko ostvarenje sportski kolektiv iz Ljubovije, ostvario je u sezoni 2018/19 kada je bio deo trećeg stepena takmičenja, Srpske lige Zapad, ali su sezonu, nakon velike borbe sa tadašnjim Proleterom iz Mihajlovca, okončali na 14. poziciji i usledio je povratak u zonski fudbalski rang.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading