MATERIJALNA ŠTETA JE OGROMNA: Još dva stadiona pretrpela VELIKA OŠTEĆENJA u jučerašnjem NEVREMENU koje je zahvatilo Srbiju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, ljudskih žrtava nije bilo.

MATERIJALNA ŠTETA JE OGROMNA: Još dva stadiona pretrpela VELIKA OŠTEĆENJA u jučerašnjem NEVREMENU koje je zahvatilo Srbiju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instgagram.com/192_rs

Superćelijska oluja koja je u sredu 19. jula zahvatila Srbiju nanela je ogromnu štetu u većem delu zemlje.

 

Olujni vetar je nosio krovove, čupao stabla, dva krana su oborena u prestonici, a na žalost bilo je i povređenih.

Odmah po smirivanju vremenske nepogode počele su da stižu i informacije o oštećenjima na sportskim objektima. Već smo vas izvestili o stadionu u Sremskim Mihaljevcima gde je vetar nosio klupe za rezervne igrače kao da su od papira, a nove vesti stižu iz Trbušana i Noćaja, gde su sportski objekti FK Polet i FK Zmaj doživeli prilična oštećenja.

U mestu Trbušani kod Čačka, stadion FK Polet je ostao bez krovne konstrukcije na tribinama. Kako prenosi "192_rs", krov je usled nevremena pao na kolovoz i železničku prugu čime je u prekidu bio železnički saobraćaj na putu Požega - Čačak, kao i lokalni međugradski put.

 

Slične slike stižu nam i iz Noćaja gde je stadion FK Zmaj ostao bez krovne konstrukcije, a istovremeno je i uništena i ograda oko samog fudbalskog terena.


Materijalna šteta je velika, ali će se ona kako tako, nadoknaditi, a svakako je sreća da ljudskih žrtava nije bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading