RADOVI SE PRIVODE KRAJU: Novi stadion će uskoro zasijati u punom svetlu - prestonica dobija novu sportsku lepoticu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro se vraćaju kući.

RADOVI SE PRIVODE KRAJU: Novi stadion će uskoro zasijati u punom svetlu - prestonica dobija novu sportsku lepoticu! (VIDEO)

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončali su u baražu za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. Međutim u dvomeču sa surduličkim Radnikom poraženi su i plasman u Superligu Srbije, barem u ovom momentu ostao je nedosanjani san,

 

Dobro je poznata činjenica da popularni "grafosi" tokom poslednjih nekoliko sezona svoje mečeve igraju na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić", a istovremeno na Senjaku niče prava fudbalska lepotica.

Na osnovu poslednjih snimaka koji stižu za novoizgrađenog stadiona, radovi se privode kraju i izvesno je da će puleni trenera Marka Neđića već tokom naredne jeseni svoje mečeve u prvoligaškoj konkurenciji igrati u svojoj kući.

Na stadion na Senjaku stigle su nove klupe za rezervne igrače koje su, naravno, ljubičaste boje u bojama kluba, čime se i poslednji radovi na novom objektu privode kraju.

 

 

Da podsetimo, fudbaleri RFK Grafičara se u ovom momentu nalaze na pripremama koje se sprovode na srpskoj planinskoj lepotici, gde su na stadionu "Švajcarija" odigrali i prvi kontrolni susret u kojem su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Inđiju Toyo Tires.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading