ZA JAČI DEFANZIVNI BEDEM: Fudbaler bogatog superligaškog iskustva stigao u Kraljevo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna sezona okončana je neuspešno, ali u gradu na obalama Ibra užurbano rade na formiranju ekipe koja će ekspresno vratiti klub na mesto koje mu svakako pripada.

ZA JAČI DEFANZIVNI BEDEM: Fudbaler bogatog superligaškog iskustva stigao u Kraljevo!

Foto: FK Sloga Kraljevo

Fudbaleri kraljevačke Sloge prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončali su na 13. poziciji usled čega će od jeseni krenuti u borbu za bodove u nižem stepenu takmičenja, Zoni Šumadijsko-raškoj.

 

I pored evidentnog rezltatskog neuspeha, Kraljevčanima je ostvareno u prolećnom detu šampionata, svakako zvezda vodilja za ono što je neophodno učiniti. Naime, "beli" su u 15 mečeva nastavka takmičenja u sezoni 2022/23 ostvarili skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija, čime su, po uspešnosti, bili četvrti klub u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana.

Kako bi Kraljevo vratili na srpskoligašku fudbalsku mapu, klub čini sve kako bi osetno pojačao igrački kadar, a u redove "belih" stigao je prekaljni defanzivac.

Reč je o Milošu Milovanoviću, tridesetpetogodišnjem centralnom beku koji stiže iz redova RFK Novog Sada 1921, a koji je tokom dosadašnje karijere odigrao preko 300 mečeva u prva dva ranga srpskog klupskog fudbala i bio strelac 16 pogodaka.

Treba napomenuti da se Milovanović vraća u svoj rodni grad i klub u kojem je već nastupao od 2011. do 2014. godine.

Republika

Foto: FK Sloga Kraljevo

Za jači bedem pred golom "belih" - Miloš Milovanović

 

- Miloš Milovanović:

Datum rođenja: 9. decembar 1987. godine

Mesto rođenja: Kraljevo

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Trstenik PPT (Trstenik), Trayal (Kruševac), Kopaonik (Brus), Sloga (Kraljevo), Radnik (Surdulica), Napredak (Kruševac), Mladost GAT (Novi Sad), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Da podsetimo, ekipa kraljevačke Sloge sprovodi letnje pripreme pod rukovodećom palicom trenera Aleksandra Trišovića, a svi ljubitelji fudbala u gradu na Ibru, nadaju se da će se njihovo sportsko mezimče ekspresno vratiti u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading