PUN GAS OD SAMOG STARTA: Fudbaleri FUD-a upalili motore - pojačani sastav iz Brusa cilja šampionsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njima je sezona velikih očekivanja.

PUN GAS OD SAMOG STARTA: Fudbaleri FUD-a upalili motore - pojačani sastav iz Brusa cilja šampionsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK FUD Brus

Fudbaleri FUD-a iz Brusa prethodnu sezonu u okviru Prve rasinske okružne lige okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od 15 pobeda, četiri remija i 13 poraza. Učinak je svakako mogao biti i bolji da ekipa u poslednja tri prvenstvena kola nije zabeležila jedan remi (Mačkovac 1:1) i dva poraza (Sloga Ćićevac 2:4 i Temnić 1924 Varvarin 0:1).

 

Klupske ambicije u predstojećoj sezoni svakako su daleko više, a na početku priprema za novu sezonu, treneru Vladi Kneževiću odazvalo se 14 fudbalera. Njima se, nakon prozivke obatio predsednik kluba Aleksandar Simić koji je jasno istakao da u predstojećoj 2023/24 takmičarskoj godini FUD cilja prvu poziciju, šampionsku titulu i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Zapad.

 

Kada je reč o aktivnostima u okviru letnjg prelaznog roka, u Brus su za sada stigla trojica novajlija. Iz ekipe Starog Trstenika stigao je Danijel Đurić-Jovašević. U pitanju je fudbaler koji igra na poziciji štopera i koji će zasigurno ojačati defanzivni bedem ekipe.

Pored njga dres kluba je zadužio i mladi Luka Jovanović, a svakako, do sada najveće letnje pojačanje, stiže iz redova petoplasirane ekipe zonskog fudbalskog ranga.

Foto: FK FUD Brus

Veliko pojačanje FUD-a, Miloš Čukuranović

 

U pitanju je Miloš Čukuranović koji je prethodnu sezonu proveo u redovima Vinogradara iz Zleginja. Reč je o polivalentnom fudbaleru koji može da odgovori zadacima na više pozicija u veznom redu. Od njega se očekuje da u predstojećoj takmičarskoj godini bude motorna snaga kluba iz Brusa i predvodnik generacije koja će ekipu FUD-a odvesti u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading