PUKLA PETARDA: Debakl Partizana - vicešampion do vrha napunio mrežu crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlosezonski rivali u borbi za prvenstvene bodove, odigrali su i međusobni kontrolni meč.

PUKLA PETARDA: Debakl Partizana - vicešampion do vrha napunio mrežu crno-belih!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške i Partizana iz Vitojevaca u sezoni 2022/23 vodili su veliku borbu za prvenstvene bodove u okviru Sremske lige, a mečevi dve ekipe obilovali su velikim brojem pogodaka.

 

Prethodnu takmičarsku godinu Hajduk iz Beške okončao je na drugoj, vicešampionskoj poziciji sa identičnim bodovnim učinkom kao i šampion Jadran iz Golubinaca i kroz baraž mečeve protiv Fruškogorskog partizana uspeli su da se domognu plasmana u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

Sa druge strane, Partizan iz Vitojevaca je takmičenje okončao na šestoj poziciji sa 15 bodova zaostatka u odnosu na već pominjani dvojac, ali je učinak ekipe svakako mogao biti i daleko bolji da crno-beli nisu u poslednjih pet prvenstvenih duela osvojili svega jedan bod.

Tokom sezone Hajduk i Partizan su odigrali dva meča i svaka od ekipa zabeležila je po jedan trijumf. Prvi meč odigran je u Beškoj 17. septembra prethodne godine i Hajduk je slavio rezultatom 3:2, da bi u revanš meču koji je odigran u okviru 21. prvenstvenog kola 8. aprila, crno-beli nakon goleade slavili rezultatom 6:5.

Tendencija velikog broja pogodaka, 16 golova u dva prvenstvena duela, nastavljena je i u kontrolnom susretu koji je odigran na stadionu Hajduka u subotu 22. jula. Domaćin je stigao do ubedljivog trijumfa rezultatom 5:1, a u listu strelaca, kada je domaćin u pitanju, upisali su se Mitrović, Matić, Grubješić, Denković i Prica.

Foto: FK Hajduk Beška

Demonstracija moći

 

- Prijateljska utakmica:

Hajduk (Beška) - Partizan (Vitojevci) 5:1

Stadion: FK Hajduk, Beška

Treba napomenuti da je Hajduk prethodnog vikenda identičnim rezultatom savladao i Srem iz Sremskih Mihaljevaca, a već u sredu 26. jula na programu je duel protiv Šajkaša 1908 iz Kovilja, a do kraja pripremnog perioda odigraće i mečeve protiv Krušedola (30. jul) i Šumara iz Ogara (6. avgusta).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading