VALJEVSKI DRIM TIM: "Park Pećina" će za mnoge biti neosvojiva tvrđava - Budućnost jača za dvojicu fudbalera bogatog internacionalnog iskustva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjevski sportski kolektiv iz dana u dan postaj sve jači.

VALJEVSKI DRIM TIM: "Park Pećina" će za mnoge biti neosvojiva tvrđava - Budućnost jača za dvojicu fudbalera bogatog internacionalnog iskustva!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Fudbalski klub Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončao je na osmoj poziciji, ali i pored krajnjeg plasmana u sredini prvenstvene tabele, veći deo takmičenja strpelo se i za opstanak.

 

Kako se navedeno ne bi ponovilo, agilno rukovodstvo valjevskog kluba predvođeno Rodoljubom Paunovićem, ovog leta je zasuklo rukave i u potpunosti izmenilo igrački kadar. Na stadion "Park Pećina" već je stiglo sedam novajlija. Opremu crvene boje već su zadužili Nemanja Pavić (centralni vezni), Miloš Nešković (napadač) i Nemanja Panić (krilni napadač) koji su pristigli iz šabačke Mačve. Desni bek Lazar Lazarević stiže iz beogradskog Rada, dok Andrija Ranisavljević koji igra na poziciji zadnjeg veznog stiže iz redova Jedinstva sa Uba. Štoper Nemanja Novaković stigao je iz lazarevačke Kolubare, a za sada poslednj pojačanje jeste Strahinja Krstić koji je stigao iz čačanskog Borca 1926, a igra na poziciji levog krila.

Poslednjih dana klub je angažovao još dvojicu fudbalera koji u Valjevo stižu iz redova sportskog kolektiva iz Gornje varoši.

Reč je o Lazaru Ristovskom i Dušanu Jovančeviću.

Lazar Ristovski je prethodne sezone bio najbolji igrač Zemuna. Reč je o dvadesettrogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji veznog igrača i koji iza sebe ima iskustva nastupa u Austriji i Slovačkoj.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Perjanica Zemuna stigla u Valjevo

 

- Lazar Ristovski:

Datum rođenja: 14. oktobar 1999. godine

Mesto rođenja: Ub

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Jedinstvo (Ub), Košice (Slovačka) Gredig (Austrija), Sariske Mihalani (Slovačka), Vranov (Slovačka), Radnički (Obrenovac), Zemun (Zemun)

Drugo pojačanje, jeste zadnji vezni fudbaler Dušan Jovančević. Reč je o devetnaestogodišnjem fudbaleru koji je godinu dana proveo u slovačkom fudbalu.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Vreme je da svoj raskošni talenat pretoči u kvalitet na "Parku Pećina"

 

- Dušan Jovančević:

Datum rođenja: 28. avgust 2003. godine

Pozicija u timu: zadnji vezni

Igračka karijera: Zemun U-17 (Zemun), Zemun U-19 (Zemun), Rakitovce (Slovačka), Hamšik Akademija (Slovačka), Moravac Orion (Mrštane), Zemun (Zemun)

Pored navedenog treba naglasiti da je valjevski klub do sada odigrao i tri kontrolna meča. Prvo je savladana ekipa Karađorđa iz Mišara rezultatom 2:0, a nakon remija sa BASK TEK-om (1:1), usledio je ubedljiv trijumf nad obrenovačkim Radničkim rezultatom 3:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading