RADOVI UVELIKO TRAJU: Sve se čini kako bi infrastrukturni uslovi bili što bolji - navijače od jeseni očekuju prijatna iznenađenja na stadionu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveliko se radi n a poboljšanju infrastrukturnih uslova.

RADOVI UVELIKO TRAJU: Sve se čini kako bi infrastrukturni uslovi bili što bolji - navijače od jeseni očekuju prijatna iznenađenja na stadionu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Fudbaleri Srema iz Sremskih Mihaljevaca svoju premijernu sezonu u okviru Sremske lige okončali su na visokoj četvrtoj poziciji, čime je jasno stavljeno do znanja svima, da klub ima ambiciju da se u dogledno vreme nađe i u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Vojvođanskoj ligi Jug.

 

Pre samo par dana, objekat na kojem ekipa Srema igra svoje prvenstvene mečeve, oštećen je u naletu nezapamćene oluje koja je zahvatila gotovo kompletnu Srbiju, ali su vredni sportski radnici sva oštećenja brzo sredili i prionuli na dalj radove koji se tiču poboljšanja infrastrukturnih uslova.

 

 

Do sada je završeno asfaltiranje parking prostora i staze koja vodi do stadionske tribine, čime će svi budući posetioci ovog sportskog objekta imati daleko bolje uslove za uživanje u fudbalskim predstavama koje će ulediti.

 

Da podsetimo, ekipa Srema će i u narednoj sezoni nastupati u petom rangu srpskog klupskog fudbala. Tim je pored činjenice da će biti iskusniji za godinu dana takmičenja u navedenom rangu, biti i osetno pojačan. Sportski kolektiv iz Sremskih Mihaljevaca tokom dosadašnje "letnje pijace", angažovao je Bojana Kneževića, Radišu Bogdana, Svetozara Matića, Ivana Bosančića, Stefana Javorca, Dejana Simića, Stefana Mićića, Sašu Bogojevića i Nikolu Lošića, tako da će zasigurno od naredne jeseni predstavljati jednog od glavnih pretendenata na vrh tabele i plasman u viši fudbalski rang.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading