CRVENA ZVEZDA UDARILA U GRANITNU STENU: Mreža crveno-belih se tresla 11 puta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od kojeg će brideti obrazi...

CRVENA ZVEZDA UDARILA U GRANITNU STENU: Mreža crveno-belih se tresla 11 puta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Granit Radalj

Fudbaleri Crvene zvezde iz Varoši Lešnice pripremaju se za svoje premijerno učešće u srpskim klupskim fudbalskim takmičenjima, a u tom cilju odigravaju i veliki broj kontrolnih mečeva kroz koje bruse formu za start sezone.

 

Crveno-beli su u svom prvom pripremnom susretu remizirali protiv Mladosti iz Očage rezultatom 5:5 i pored činjenice da su u jednom delu meča imali ubedljivu prednost 5:2, ali i nekoliciju propuštenih prilika.

Na osnovu navedenog, svakako se nije očekivalo da će duel protv ekipe Granita iz Radalja proteći na način na koji se završio.

Naime, ekipa Granita je ostvarila više nego ubedljiv trijumf rezultatom 11:1, a meč je obeležio Luka Nestorović koji se šest puta upisao u listu strelaca. Pored njega golove za domaći sastav postigli su i Danijel Radovanović (2), dok su se po jednom u strelce upisali Luka Jovanović, Nikola Radivojević i Danijel Kojić.

 

- Prijateljska utakmica:

Granit (Radalj) - Crvena zvezda (Varoš Lešnica) 11:1

Podsetićemo da je ekipa Granita u prethodnojtakmičarskoj godini u okviru Opštinske lige Loznica okončala na 14. poziciji sa skorom od sedam pobeda, tri remija i 20 poraza i svakako se u Radalju očekuju bolja ostvarenja u predstojećoj sezoni.

Sa druge strane navedeni susret j pokazao da je pred Crvenom zvezdom veliki rad kako bi premijernu sezonu dočekali što spremnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading