ODMOR NAKON TRIJUMFA: Savladali velikog rivala i dan proveli u opuštanju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to su dočekali...

ODMOR NAKON TRIJUMFA: Savladali velikog rivala i dan proveli u opuštanju! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda nakon punih šest sezona ponovo će biti deo prvoligaškog karavana, a kako bi predstojeću takmičarsku godinu dočekali u što boljoj formi, trenutno odigravaju kontrolne mečeve tokom kojih bruse formu za predstojeću takmičarsku godinu.

 

U subotu 22. jula puleni trenera Sime Krunića na Zlatiboru su se satali sa ekipom RFK Grafičara, ekipom protiv koje će u narednoj sezoni voditi borbu i za prvenstvene bodove 

Duel dve ekipe koje se smatraju jednim od favorita i za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, okončan je pobedom ekipe sa Omladinskog stadiona rezultatom 2:0.

 

 

Dan nakon susreta protiv ekipe trenera Marka Neđića, "romantičari" su dobil islobodan dan, a ekspedicija plavo-belih je slobodno vreme iskoristila kako bi posetila etno selo "Boškova voda".

- Prijateljska utakmica:

OFK Beograd (Beograd) - RFK Grafičar (Beograd) 2:0 (1:0)

Do okončanja priprema na Zlatiboru OFK Beograd će odigrati još dva pripremna susrete, a protivnici će biti ekipe užičke GFK Slobode i Hate iz Dubaija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading