NAJVEĆI TRANSFER LETNJEG PRELAZNOG ROKA: Trofejni fudbaler parafirao ugovor - predstavljaće motornu snagu ekipe u borbi za vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska transfer bomba letnjeg prelaznog roka je aktivirana.

NAJVEĆI TRANSFER LETNJEG PRELAZNOG ROKA: Trofejni fudbaler parafirao ugovor - predstavljaće motornu snagu ekipe u borbi za vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Darko Puškarić

Fudbalski klub Mladost iz Bačkog Jarka takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug, a takmičarsku 2022/23 godinu okončali su na 14. poziciji i teškom mukom su uspeli da sačuvaju status člana četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Bačkojarčani su polovinom devedesetih godina XX veka zabeležili svoje najveće klupsko ostvarenje kada su bili članovi Prve "B" lige tadašnje SR Jugoslavije, ali su finansijske poteškoće naterale sportski kolektiv iz naselja u opštini Temerin, da se vrati u niže rangove takmičenja.

Da rukovodstvo kluba ozbiljno pristupa svom poslu govori i transfer bomba koja je odjeknula srpskim klupskim fudbalom. 

Naime, novi član Mladosti iz Bačkog Jarka postao je iskusni centralni bek Darko Puškarić, fudbaler koji je kompletnu svoju karijeru proveo u srpskom fudbalu i koji je prethodnih šest sezona nosio opremu beogradskog Čukaričkog, a pre nastupa u opremi kluba sa Banovog brda, nosio je dres Vojvodine sa kojom je 2014. godine osvojio i pehar namenjen pobedniku nacionalnog Kupa Srbije.

 

- Darko Puškarić:

Datum rođenja: 13. jul 1985. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: RFK Novi Sad (Novi Sad), Spartak (Subotica), Vojvodina (Novi Sad), Čukarički (Beograd)

Trofeji: Kup Srbije - 2014. godine

Porpuno je jasno da će i pored činjenice da je pre desetak dana proslavio svoj 38. rođendan, Puškarić će biti motorna snaga u svakom pogledu kluba iz Bačkog Jarka i zasigurno će doprineti boljim ostvarenjima, a svi se nadaju da se ekipa možda može i uključiti u borbu za vrh tabele i povratak u vojvođasnku grupu srpskoligaškog fudbala, gde je ekipi Mladosti i mesto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading