IZDANAK PARTIZANOVE ŠKOLE NAPUSTIO KLUB: Golman reprezentativnog kalibra pronašao novi angažman - predstavljaće važan oslonac u borbi za vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovi šabačkog prvoligaša značajno su pojačani.

IZDANAK PARTIZANOVE ŠKOLE NAPUSTIO KLUB: Golman reprezentativnog kalibra pronašao novi angažman - predstavljaće važan oslonac u borbi za vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri šabačke Mačve u prethodnoj takmičarskoj godini morali su kroz plej-aut fazu da traže opstanak u prvoligaškom karavanu srpskog klupskog fudbala.

 

Kako se navedeno ne bi ponovilo i u predstojećoj sezoni, agilno rukovodstvo kluba iz grada na obalama Save uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Opremu crveno-crnih boja već je zadužila nekolicina novajlija, a prava transfer bomba stigla je iz prestonice.

Naime, mladi devetnaestogodišnji čuvar mreže Matija Gočmanac novi je golman Mačve i sa "čivijašima" je potpisao dvogodišnji ugovor.

Gočmanac je prošao kompletnu školu beogradskog Partizana i mnogi su smatrali da će biti pravi naslednik najboljih golmana koje je iznedrila Partizanova škola fudbala. Prethodnu sezonu proveo je u redovima Teleoptika, ali umesto povratka u Humsku, usledila je selidba u Šabac.

 

- Matija Gočmanac:

Datum rođenja: 5. avgust 2003. godine

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Partizan (Beograd), Teleoptik (Zemun)

Reprezentacija: Srbija U-16 (2 ut.), Srbija U-17 (3 ut.), Srbija U-19 (7 ut.), Srbija U-21 (1 ut.)

Treba napomenuti da je očmanac branio za sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije u kojima je za sada nakupio 13 nastupa u opremi sa nacionalnim obeležjima.

Ostaje da se vidi hoće li mladi čuvar mreže svojim odbranama u redovima šabačkog sportskog kolektiva uspeti sebi da obezbedi i povratak u crno-belo jato,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading