KIKS PARTIZANA: Spektakl u Priboju - pred oko 1500 navijača "kamiondžije" nakon preokreta savladale crno-bele! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbalski spektakl održan ja u gradu na obalama Lima.

KIKS PARTIZANA: Spektakl u Priboju - pred oko 1500 navijača "kamiondžije" nakon preokreta savladale crno-bele! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/blue_army_priboj

Po ko zna koji but se pokazalo i dokazalo da je Priboj jedan od najfudebalskijih gradova u Srbiji i samo se može psotaviti pitanje kakva bi atmosfera vladala na stadionu u gradu na obalama Lima kada bi ekipa FAP-a dočekivala najbolje srpske klubove u borbi za bodove.

 

I dok se fudbalska Srbija prirpemala za spektakl na beogradskoj "Marakani" gde je šestostruki uzastopni šampion Crvena zvezda dočekala italijanskog velikana Fiorentinu (5:0), na Gradskom stadionu u Priboju, domaći FAP je u kontrolnom susretu dočekao omladince Partizana.

Pred oko 1.500 ljubitelja fudbala viđen je odličan fudbalski meč. Mlade nade beogradskih crno-belih stigle su do rezultatskih predsnosti već u 9. minutu, ali su nakon primljenog pogotka "kamiondžije" preuzele terensku inicijtivu. Deset minuta kasnije domaćin je pogotkom Draškovića stigao do rezultatskog poravnanja, da bi pobedu FAP-u doneo Lučić.

 

 

Nakon susreta trener "kamiondžija" Dragiša Žunić mogao je biti zadovoljan onim što su njegovi izabranici pokazali na terenu i već sada je jasno da će sportski kolektiv iz Priboja biti jedan od glavnih favorita u predstojećoj Srpskoj ligi Zapad, kada je u pitanju borba za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Prijateljska utakmica:

FAP (Priboj) - Partizan (Beograd) 2:1

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Gledalaca: 1.500

Strelci za FK FAP: Drašković i Lučić

Novo iskušenje fudbalere FAP-a očekuje već u subotu 29. jula kada će "kamiondžije" gostovati u Gornjem Milanovcu gde će sa početkom od 18 časova odmeriti snage sa prvoligaškom ekipom Metalca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading