UOČI STARTA SEZONE: Crveno-beli doneli važnu odluku - "orlovi" imaju NOVOG TRENERA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne.

UOČI STARTA SEZONE: Crveno-beli doneli važnu odluku - "orlovi" imaju NOVOG TRENERA!

Foto: FK Sinđelić

Fudbaleri beogradskog Sinđelića uveliko obavljau pripreme za start nove sezone u okviru Srpske lige Beograd u kojoj su prethodnu takmičarsku godinu okončali na tek 14. poziciji i pored činjenice da su u jednom delu šampionata figurirali i za najviši plasman.

 

kako prenose beogradski mediji, crveno-beli sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića, u novu sezonu ulaze i sa novim šefom stručnog štaba. Naime, klupu popularnih "orlova" preuzeo je tridesetosomogodišnji Milan Ćulum koji je već radio u ekipi Sinđelića, predvodivši selekciju crveno-belih do 19 godina.

Ćulum na Vračar stiže iz redova OFK Žarkova u kojem je imao prethodni angažman.

Reč je o mladom treneru iza kojeg je bogata igračka karijera tokom koje je nastupao i u Bosni i Hercegovini, Rusiji, Albaniji i Hrvatskoj. Treba i napomenuti da je leta 2022. godine Ćulum svoju igračku karijeru okončao upravo u redovima beogradskog Sinđelića.

Foto: FK Sinđelić

Novi trener "orlova" - Milan Ćulum

 

- Milan Ćulum:

Datum rođenja: 28. oktobar 1994. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Igračka karijera: Slavija Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Cement (Beočin), OFK Beograd (Beograd), Srem (Sremska Mitrovica), Spartak (Subotica), Čukarički (Beograd), Smederevo (Smederevo), Željezničar Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Volgar-Gasprom (Rusija), Hajduk (Kula), Radnički (Niš), Radnički 1923 (Kragujevac), Radnik (Surdulica), Rad (Beograd), Sloboda Tuzla (Bosna i Hercegovina), Partizan Tirana (Albanija), Inter Zaprešić (Hrvatska), Kolubara (Lazarevac), Borac 1926 (Čačak), Studentski grad (Novi Beograd), Sinđelić (Beograd)

Trenerska karijera: Brodarac U-17 (Beograd)-pomoćni trener, Sinđelić U-19 (Beograd), OFK Žarkovo (Beograd)

Od Ćuluma se svakako očekuje da u predstojećoj sezoni ostvari bolje rezultate u odnosu na ono što su crveno-beli prikazali, posebno u prolećnom delu šampionata, a ostaje da se vidi može li se klub sa Vračara uključiti u borbu za vrh tabele i povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading