SARADNJA SE NASTAVLJA: Gradski rivali parafirali novi ugovor na obostrano zadovoljstvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisan je novi ugovor o saradnji dva kluba iz "srpske Atine".

SARADNJA SE NASTAVLJA: Gradski rivali parafirali novi ugovor na obostrano zadovoljstvo!

Foto: FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina iz Novog Sada pre samo nedelju dana obelodanila je uspostavljanje saradnje sa dojučerašnjim rivalom na zelenom tepihu, ekipom novosadske Mladosti GAT, a danas je produžen ugovor kojim se nastavlja sportsko-tehnička saradnja sa još jednim sportskim kolektivom iz "srpske Atine".

 

Novosadski Kabel ne tako davno figurirao je i za mesto u elitnom rangu srpskog fudbala, ali su finansijski problemi doveli do toga da klub prethodne sezone uzme učešće u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog fudbala u kojem je zauzeta deveta pozicija.

Prethodnog leta "stara dama srpskog fudbala" i ekipa Ka.bela su potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, koji je danas produžen na obostrano zadovoljstvo.

Nakon produžetka saradnje, javnosti se obratio sportski direktor FK Vojvodina, Marko Jovanović:

- Meni je drago što nastavljamo saradnju sa Kabelom, nama to mnogo znači, pre svega za našu omladinsku školu i za razvoj naših mladih igrača. Kao što znate, ova saradnja je počela prošlog leta i već posle prve sezone se pokazala kao veoma uspešna, jer je mnogo igrača dobilo šansu i iskoristilo je na pravi način. Izdvojio bih najpre golmana Toromana, koji je sjajnim intervencijama i partijama u Kabelu zaslužio šansu u Vojvodini i on je danas tu sa nama, uz Lazara Carevića. Sigurno će dobiti neku minutažu ove sezone. Pored njega, igrali su Kokanović, Drobnjak, Popović i mnogi drugi i zahvaljujemo se Kabelu što nam pomaže u razvoju talenata.

Foto: FK Vojvodina

Ruka ruci - Vojvodina i Kabel nastavljaju saradnju

 

Potpuno je jasno da će sa mladim i talentovanim fudbalerima novosadske Vojvodine i ekipi Kabela biti znatno lakše da ostvari željne ciljve, a svakako sportski kolektiv sa novosadskog Limana II ima želju da se u predstojećim godinama vrati u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading