VAŽNO SAOPŠTENJE: Nakon plasmana u viši rang takmičenja, klub se obratio javnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon najnovijih dešavanja, iz kluba je stiglo važno saopštenje.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Nakon plasmana u viši rang takmičenja, klub se obratio javnosti!

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

Fudbaslki klub Polet 1930 iz Aleksandrovca prethodnu sezonu u okviru Opštinske lige Žabari okončao je sa skorom od deset pobeda, tri remija i jednim porazom i sa četiri boda prednosti u odnosu na BSK iz Brzohode, stigli su do šampionskog pehara.

 

Ipak, u baražu za plasman u Međuopštinsku ligu Mlava Polet 1930 je poražen od ekipe Homoljca (0:0-1:4), čime su barem u datom momentu ostali bez plasmana u viši rang takmičenja.

Međutim, usled najnovijih dešavanja, klub se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Sedam najtežih godina u istoriji kluba u kojem su vladali razni usponi, padovi, uspesi i razočarenja, ali to je sada sve iza nas jer su Poletova deca uz pomoć naših prijatelja, drugara i naravno naših vernih navijača omugućila to da se u Aleksandrovcu od sledeće sezone igra međuopstinski fudbal. Još jednom veliko hvala svima, a mi obećavamo da ćemo u ovoj sezoni koja nam predstoji uložiti sav trud, rad, krv i znoj za ovaj grb za ovaj klub i za naš Aleksandrovac.

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

Titula je davno proslavljena

 

Nakon punih sedam sezona Polet 1930 se vraća u Međuopštinsku ligu Mlava, a svi u Aleksandrovcu se nadaju da u višem rangu takmičenja neće plesati samo jedno leto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading