U ČAST SVIH ONIH KOJI SU SVE DALI ZA KLUB I FUDBAL: I ovog leta će biti organizovan Tradicionalni memorijalni turnir "Vrtište 2023"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za održavanje Memorijalnog turnira.

U ČAST SVIH ONIH KOJI SU SVE DALI ZA KLUB I FUDBAL: I ovog leta će biti organizovan Tradicionalni memorijalni turnir "Vrtište 2023"!

Foto: FK Vrtište

Fubalski klub Vrtište iz istoimenog niškog sela, takmiči se u okviru Druge niške lige i prethodnu 2022/23 sezonu okončao je na desetoj poziciji na tabeli sa skorom od šest pobeda, dva remija i 16 poraza.

 

Ekipa Vrtišta trenutno obavlja pripreme za predstojeću takmičarsku godinu, ali istovremeno u klubu iz niškog sela ne zaboravljaju svoje preminule istaknute fudbalere, sportske radnike i članove.

U znak zahvalnosti i poštovanja za sve što su učinili za klub i fudbal uopšte i ovoga leta FK Vrtište organizuje Tradicionalni memorijalni turnir "Vrtište 2023." koji će istovremeno predstavljati i uvod u obeležavanje velikog jubileja, pola veka postojanja sportskog kolektiva iz Vrtišta.

Kako organizator prenosi, na turniru koji će biti odigran na stadionu "Čika Ziza" u periodu od 10. do 13. avgusta, na Memorijalnom turniru učešće će uzeti klubovi iz bliže okoline, Radnički iz Trupala, Standard iz Čumurlije,..., a posebno treba napomenuti da će svi mečevi biti odigrani na stadionu sa izuzetnom travnatom podlogom, koje nosi ime u čast osobe koja je bila jedan od osnivača kluba, Živoradu Mitroviću, poznatijem kao čika Ziza.

Foto: FK Vrtište

Tradiocionalni memorijalni turnir "Vrtište 2023."

 

Uoči predstojećeg turnira, predsednik FK Vrtište Mladen Mladenović je izjavio:

- Naše sportske prijatelje dočekaćemo raširenih ruku, s respektom. Pripremili smo prigodne poklone. Želimo da sve protekne u najboljem redu. Nismo zaboravili i navijače. Biće osveženja... Nadamo se, da će svi prisutni, biti zadovoljni i da će iz našeg sela, sa toplom moravskom dušom i velikim sportskim srcem, poneti lepe utiske.

Takođe, treba napomenuti da će posebnu draž Turniru dati i učešće ekipe iz merošinskog sela Brest, Fudbalski klub Dobrič Brest, a takođe i ekipe iz aleksinačkih sela Tešice, Fudbalski klub Jastrebac i sela Moravac, Fudbalski klub Mladost 1955.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading