PARTIZAN STIŽE U PRIBOJ: Spektakl u gradu na obalama Lima - "kamiondžije" ruše crno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl u najfudbalskijem srpskom gradu.

PARTIZAN STIŽE U PRIBOJ: Spektakl u gradu na obalama Lima - "kamiondžije" ruše crno-bele!

Foto: FK FAP Priboj

Prethodne zime rukovodstvo pribojskog FAP-a uzdrmalo je srpsku fudbalsku javnost nekolicinom transfera kojima su jasno proklamovani klupski ciljevi u predstojećem periodu.

 

I pored osetno ojačanog igračkog kadra popularne "kamiondžije" nisu uspele tokom prolećnog dela sezone da ostvare senzacionalni plasman u Prvu ligu Srbije. Međutim, rukovodstvo FAP-a, iskusnije za šest meseci velike borbe, tokom letnje pauze prionulo je na posao formiranja igračkog kadra koji će moći da odgovori predstojećim zadacima.

U tom cilju redove sportskog kolektiva iz grada na obalama Lima već su pojačala sedmorica fudbalera. Novi članovi kluba psotali su Stefan Vukmirović, Dajlan Baždarević, Bogdan Rmus, Luka Lazarević, Veljko Grujić, Mihajlo Vesnić i Đorđe Jakovljević, a zatim je otpočeo i proces odigravanja kontrolnih mečeva u cilju brušenja forme za predstojeću sezonu u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala.

 

Klub se prvo sastao sa crnogorskim prvoligašem, ekipom Rudara iz Pljvalja, a meč je okončan remijem rezultatom 2:2. U drugom susretu "kamiondžije" su ubedljivo savladale užičko Jedinstvo Puteve 6:1, da bi u do sada poslednjoj odigranoj pripremnoj utakmici poraženi od Jedinstva sa Uba rezultatom 1:3.

Pravi spektakl za sve ljubitelje fudbala u gradu na tromeđi Republike Srpske, Crne Gore i Srbije očekuje se u sredu 26. jula kada će na stadionu u Priboju gostovati beogradski Partizan, tj. omladinska ekipa kluba iz Humske ulice.

- Prijateljska utakmica:

FAP (Priboj) - Partizan (Beograd)

Stadion: Gradski stadion, Priboj

Datum: Sreda, 26. jul

Početak: 17 časova

Foto: FK FAP Priboj

NAjava spektakla

 

S obzirom da utakmicama FAP-a redovno prisustvuje veliki broj ljubitelja fudbala, za očekivati je da će i ovoga puta tribine stadiona biti dobro popunjene i da će publika imati prilike da uživa u fudbalskom spektaklu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading