OTKRIVENO ŠTA ŠA RADI MIONI KAD NIKO NE GLEDA: Reper dotakao samo dno, ovo će ga skupo koštati po izlasku iz Elite!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je otkrio zbog čega Miona čeka prvu priliku da raskine sa Ša.

OTKRIVENO ŠTA ŠA RADI MIONI KAD NIKO NE GLEDA: Reper dotakao samo dno, ovo će ga skupo koštati po izlasku iz Elite!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Boža Džons je napustio "Elitu" u nedelju, nakon čega je gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je komentarisao dešavanja i učesnike rijalitija. Posebno se osvrnuo na ljubavne parove, pa je otkrio istinu o vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša

- Miona nije toliko zaljubljena u Ša. Ona ga nije ostavila samo da ga ne bi gledala kako se kida i cepa. Sve radi na silu, samo čeka trenutak kad će ga ostaviti. Meni je njega žao, jer je bolesno zaljubljen. Ona nema emocije prema Stanislavu, ali je vremenom shvatila da Ša kad se zaljubi prati svaki korak te osobe, što se njoj ne dopada - zaključio je Boža u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen pink tv

Boža Džons

 

On je dao svoj sud o svađi koju su Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali neporedno pre njegovog izlaska iz rijalitija.

- Slušao sam svađu dok sam bio u izolaciji. Mislim da je gavni problem bio to što smo videli da je Asmin bio gost u studiju. Janjuš je tada pomislio da je njena reakcija išla u prilog njegovoj sumnji da nije raskrstila s emocijama prema Asminu. Iskreno, smatram da Janjuš jeste zaljubljen u nju, a ona je folirant. Ona ga koristi. Ona ide đonom, a kod njega su emocije priutne. Zaljubljen je čak i previše - rekao je Boža.

Priznao je da određenim učesnicima nije bilo drago što ga ponovo vide u rijalitiju:

- Mići nije bilo drago što me vidi, on je bio u šoku kad sam se vratio. Aniti i Anđelu takođe nije bilo milo jer me vide. Meni je važno jer su me Maja, Stanislav i Žana lepo dočekali. Primetio sam da je Milena Kačavenda pričala više sa mnom nego pre, to mi je bilo čudno - istakao je Boža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading