TRANSFER BOMBA: Krilni napadač iz Minhena parafirao ugovor - ne može da dočeka debi u crveno-belom dresu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački đak je stigao u severni Banat.

TRANSFER BOMBA: Krilni napadač iz Minhena parafirao ugovor - ne može da dočeka debi u crveno-belom dresu!

Foto: Facebook.com

Fudbaleri OFK Kikinde prethodne sezone u okviru Vojvođanske lige Istok ostvarili su skor od 21 pobede, pet remija i četiri poraza što je bilo dovoljno za šampionski pehar i povratak u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

 

Kako bi što spremnije dočakali takmičenje u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, rukovodstvo kikindskih crveno-belih uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Članovi kluba već su postali Veljko Lolić, Jovan Šević, Jovan Opamica, Nikola Lukić, Aleksa Beljić i Bojan Popeskov, a uz navedene fudbalere, još ranije je u klub stigao i novi šef stručnog štaba Vladimir Šponja koji je u redove Kikinđana stigao iz RFK Novog Sada 1921.

Pored navedenih igrača, još jedna "lasta je sletela" u redove crno-belih, a u pitanju je nemački đak, Andrej Bencek.

Reč je o fudbaleru koji može da odgovori zadacima na obe krilne pozicije i koji je prošao fudbalske škole nemačkih klubova Minhen 1860 i Augsburg 1907. Dvadesetdvogodišnji fudbaler već ima iskustva igranja u Srbiji, s obzirom da u redove OFK Kikinde stiže iz Zemuna čiji je dres nosio u prethodnom periodu.

 

- Andrej Bencek:

Rođen: 2001. godine

Mesto rođenja: Minhen, Nemačka

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Minhen 1860 (Nemačka), Augsburg 1907 (Nemačka), Zemun (Zemun)

Nakon potpisivanja ugovora, mladi fudbaler je izjavio:

- Odazvao sam se pozivu da budem deo ekipe OFK Kikinde, daću sve od sebe u narednom periodu i nadam se da ću opravdati očekivanja.

Treba podsetiti da je sportski kolektiv iz Kikinde do sada odigrao tri kontrolna susreta. Crveno-beli su prvo slavili u duelu protiv londonskog Čelsi roversa rezultatom 4:0, da bi nakon poraza u meču protiv Naftagasa iz Elemira (2:3), remizirali sa ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka rezultatom 2:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
John

27.07.2023 21:11

Momku ste pogrešili prezime preziva se Bencke pogresno su napisali ljudi na instagramu,poznajem momka lično