ODLIČNA PROVERA ZA OBA SASTAVA: Mladost i OFK Kikinda remizirali u Bačkom Jarku!

Autor:

Sport

24.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija u redovima Mladosti, Stanić je pokazao da će biti pravo pojačanje.

ODLIČNA PROVERA ZA OBA SASTAVA: Mladost i OFK Kikinda remizirali u Bačkom Jarku!

Foto: Radomir Raković

U okviru priprema za predstojeće prvenstvo u Bačkom Jarku odigran je susret između domaćeg sastava Mladosti i OFK Kikinde. 

Republika

Domaćin prijateljskog susreta je u nedavno završenom prvenstvu Vojvođanske lige Jug "za dlaku" izbegao ispadanje u niži rang, tim Mladosti je sezonu završio tik iznad zone ispadanja, što je na neki način "opomena" ljudima u klubu za takmičarsku godinu koja sledi. 

Sa druge strane, gost u Bačkom Jarku je trenutno u pripremama za srpskoligaški karavan, plasman u Srpsku ligu tim OFK Kikinde je izborio osvajanjem prvog mesta na vojvođanskom Istoku.

Odličan meč sa puno trčanja i borbe viđen je u Bačkom Jarku, igrači oba tima su krenuli silovito od samog starta kako bi se dokazali i pokazali svojim trenerima.

Prva promena rezultata viđena je u 12. minutu kada je posle kontranapada Kovačević uposlio Stanića kome nije bilo teško da loptu prosledi u mreži sa udaljenosti od pet metara, 1:0 za Mladost.

Novi srpskoligaš je ubrzo došao do izjednačenja, igrao se 19. minut kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist OFK Kikinde. "Ruku" Vuka Drinčića naplatio je Đukić, 1:1.

Pred kraj prvog dela igre učesnici vodećeg pogotka za Mladost opet stupaju na scenu. Povratnik u redove Mladosti iz Vojvodine (Bačko Gradište), Milan Kovačević uposlio je svog imenjaka Stanića koji se opet upisao u listu strelaca, 2:1 za domaćina.

U drugom poluvremenu tempo igre je delimično opao, oba trenera su krenula sa promenama u svojim redovima, što je dovelo do samo jednog pogotka, i isti je viđen pred kraj susreta.

Igrao se 83. minut kada je sa nekih 15-tak metara Popeskov "makazicama" pogodio same rašlje gola Mladosti, 2:2.

Mladost (Bački Jarak) - OFK Kikinda 2:2 (2:1)

Strelci: Stanić u 12. i 42. minutu za Mladost; Đukić u 19. i Popeskov u 83. minutu za OFK Kikindu.

Odličnu partiju su pružili igrači oba sastava, ali se po mnogima istakao igrač domaćih, Milan Stanić koji je u redove Mladosti stigao iz RFK-a Novi Sad. Tim iz Bačkog Jarka sledeće nedelje očekuju mečevi na memorijalnom turniru koji se održava u Bačkom Gradištu, dok OFK Kikinda nastavlja sa kontrolnim utakmica, predstojeći protivnik je Tisa iz Adorjana. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading