BULATOVIĆ NA NOVOM ZADATKU: "Cilj je da se sačuva članstvo u zonskom rangu"!

Autor:

Sport

24.07.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bivši šef stručnog štaba Budućnosti dugo čekao na novi angažman.

BULATOVIĆ NA NOVOM ZADATKU: "Cilj je da se sačuva članstvo u zonskom rangu"!

Foto: Privatna arhiva/Nemanja Bulatović

Ekipa će se naći pred velikim izazovom u predstojećem prvenstvu, a taj put će krenuti sa novim šefom stručnog štaba.

Republika

Fudbalski klub OFK Lugomir iz Rakitova je u nedavno završenom prvenstvu zabeležio desetu uzastopnu sezonu u zonskom rangu takmičenja. Ekipa je sa 17 osvojenih bodova završila tik iznad zone ispadanja, ali je učinak tokom takmičarske godine bio dovoljan da se opstane u ligi.

Po završetku prvenstva, a pre početka letnjeg prelaznog roka u upravi kluba je došlo do velikih promena. Novi predsednik OFK Lugomira je Darko Nikolić, ulogu sekretara preuzeo je Uroš Artitonović, dok su u upravi između ostalog Dušan Ivanović i Marko Petrović. Nova lica u upravljačkoj strukturi kluba su tim iz Rakitova preuzela u jako teškoj situaciji, predstojeća sezona će biti jedna od komplikovanijih, imajući u vidu reforme, što će dovesti do ispadanja velikog broja timova iz lige.

Za trenera prvog tima odlukom novih članova uprave postavljen je Nemanja Bulatović, a u dogovoru sa njim je odrađen i letnji prelazni rok. Igrački kadar je za sada osvežen dolaskom Miloša Mihajlovića i Filipa Perića koji će ojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji, dok su u polju pristigli Pavle Milutinović, Stevan Mladenović, Petar Strugar, Nikola Nešić, Ilija Milićević, Miloš Mićić i Stefan Petrović. Očekuje se dolazak još jednog ili dva igrača i time bi OFK Lugomir i završio posao na transfer pijaci.

Bulatović je za naš portal povodom pripremnog perioda i daljih planova poručio:

- Očekuje me naporan posao, biće veliki izazov biti član zonskog ranga ove sezone jer zbog reorganizacije "zona ispadanja" će biti visoka, ali optimističan sam, momci vredno rade i pokazaćemo na terenu koliko vredimo. Pripreme smo započeli još 6. jula, vredno radimo kako bi što spremniji ušli u prvenstvo. Imamo jako mlad sastav, cilj je pre svega da se sačuva status u ligi, a za dalje ćemo već videti. 

Bulatović je poslednji trenerski angažman imao u redovima Budućnosti (Miliva), pre toga je bio na klupi Juhora (Glavinci) i Dragocveta, dok je trenerski zanat "pekao" u mlađim kategorijama OFK Lugomira, pa ovo za njega predstavlja i povratak u matični klub. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading