FORMIRA SE IGRAČKI KADAR ZA POČETAK PRIPREMA: Bulaja želi da od starta ima ceo tim na raspolaganju!

Autor:

Sport

24.07.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi, ali provereni igrači stigli u Posavac.

FORMIRA SE IGRAČKI KADAR ZA POČETAK PRIPREMA: Bulaja želi da od starta ima ceo tim na raspolaganju!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Uprava kluba je početkom kalendarske godine na mesto šefa stručnog štaba dovela Duška Bulaju, od tada svi u Posavcu imaju velika očekivanja, pogotovo za predstojeću sezonu gde će trener sam sastavljati igrački kadar.

Republika

Dres Posavca su u aktuelnom prelaznom roku već obukli Ervin Alijagić, Stefan Petković i njegov imenjak Marković. Ovih dana igrački kadar je ojačan sa još dva nova lica, što pokazuje da ekipa ima velike ambicije za nadolazeće prvenstvo.

Milan Čapelja (19) novi je igrač Posavca, reč je o detetu Dobanovačke Budućnosti koje poseduje veliki talenat. Od početka prelaznog roka Čapelja je bio želja trenera Bulaje, i napokon je došlo do realizacije transfera. Novajlija u Boljevcima je prve fudbalske korake napravio u redovima Virtusa iz Beograda, kasnije je kroz omladinsku selekeciju Dobanovaca nosio kapitensku traku, a uspeo je i da debituje za prvi tim. 

Seriju dosadašnjih novajlija zatvara Jovan Stanić (26) koji je još u zimskom prelaznom roku "papire" ostavio u Boljevcima, ali je zbog privatnih obaveza u inostranstvu bio odustan tokom prolećnog dela nedavno završenog prvenstva. Reč je o igraču koji je ponikao u Surčinskom Jedinstvu, nastupao je i u dresu Budućnosti iz Dobanovaca kao bonus kada je ostvaren plasman u Prvu ligu Srbije. Kroz karijeru je bio član Borca iz Progara, Omladinca iz Velikog Polja, dok je prethodne dve sezone nosio dres Šumadinca iz Bečmena. Stanića odlikuje velika brzina i borbenost za svaku loptu.

Trener Posavca, Bulaja je prozivku i početak priprema za predstojeću sezonu zakazao za 26. jul, tokom pripremnog perioda ekipa će pored treninga formu brusiti i u kontrolnim utakmica. Prva prijateljska provera zakazana je za 30. jul kada će rival biti sastav Miljakovca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading