DVA STEFANA ZA JAČI POSAVAC: Boljevčani za sada promovisali kvartet pojačanja!

Autor:

Sport

13.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posavac se polako sprema za predstojeću sezonu.

DVA STEFANA ZA JAČI POSAVAC: Boljevčani za sada promovisali kvartet pojačanja!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Prošao je fudbalski klub Posavac Tišma put od Srpske lige do međuopštinskog ranga, a nedavno je završio svoju četvrtu vezanu sezonu u Prvoj beogradskoj ligi (grupa A). 

Republika

Uprava kluba je početkom kalendarske godine na mesto šefa stručnog štaba dovela Duška Bulaju, od tada svi u Posavcu imaju velika očekivanja, pogotovo za predstojeću sezonu gde će trener sam sastavljati igrački kadar. Dres Posavca su u aktuelnom prelaznom roku već obukli Ervin Alijagić i Petar Šiklić, a ovih dana su još dva nova lica stigla u redove Boljevčana.

Treća akvizicija uprave Posavca u letnjem prelaznom roku je Stefan Petković (27) koji dolazi iz redova Lovca (Karlovčić). Stefan je dete Dobanovačke Budućnosti, bivši kapiten omladinskog pogona, igrač kome se predviđala blistava budućnost, ali su ga stvari iz privatnog života odvele na neki drugi put. Petkovića odlikuje dobra fizička sprema i velika borbenost za svaku loptu, pokriva pozicije u defanzivnoj liniji. Pored Dobanovca kroz karijeru je nastupao i u Obrežu za tim Graničara, kao i za OFK Petrovčić iz istoimenog mesta.

Ubrzo nakon Petkovića promovisan je i njegov imenjak, Marković (28), po mnogima "transfer bomba". Reč je o igraču koji se nakon dve godine u Trliću odlučio za promenu sredine, pre toga je bio član Šumadinca iz Bečmena gde je upravo sarađivao sa trenerom Bulajom. Prva saradnja sa trenerom Posavca je bila jako uspešna, izboren je tada ulazak u viši rang, pa se u klubu nadaju da će veza Marković-Bulaja opet biti "plodna". Marković je dete Surčinskog Jedinstva, gde je proveo deset godina, a imao je i kraću epizodu u Borcu iz Progara.

Boljevčani se aktivnostima u letnjem prelaznom roku spremaju za velika dela tokom predstojeće sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading