OVO JE MOJA DRUGA KUĆA: "Kralj slobodnjaka" doneo važnu odluku - i pored unosnih ponuda ostaje u klubu sa kojim ima želju da stigne do šampionske titule!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u novoj sezoni nastavljaju zajedno ka ostvarenju ciljeva.

OVO JE MOJA DRUGA KUĆA: "Kralj slobodnjaka" doneo važnu odluku - i pored unosnih ponuda ostaje u klubu sa kojim ima želju da stigne do šampionske titule!

Foto: OFK Bosut

Velike ambicije ima ekipa OFK Bosuta u predstojećoj takmičarskoj godini u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica.

 

Prethodnu 2022/23 sezonu klub je okončao na četvrtoj poziciji, a kako u Bosutu ističu, cilj kluba jeste da u naednoj takmičarskoj godini krene uzlaznom linijom i "napadne" i sam vrh tabele što bi donelo i plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Srem-Istok.

U danima za nama, kroz medije se provlačila infomarcija da će jdan od najboljih fudbalera OFK Bosuta Miloš Maksimović, napustiti redove kluba, ali na zadovoljstvo svih pristalica, "kralj slobodnjaka" i u narednoj takmičarskoj godini nosiće opremu plavo-bele boj.

Nakon postignutog dogovora o nastavku saradnje, Maksimović je izjavio:

- Drago mi je da ću i naredne sezone igrati za Bosut. Od kako sam došao u klub svi su me lepo prihvatili i Bosut je za mene kao druga kuća - istakao je bombarder kluba, a zatim i izneo ciljeve za narednu sezonu:

- Pokušaćemo sledeće sezone da ostvarimo dobar rezultat i da napadnemo vrh tabele, nadam se da ćemo u tome i uspeti..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFK BOSUT (@ofk_bosut1929)

 

Za kraj se mora napomenuti, kako se nezvanično saznaje, Maksimović je na stolu imao dve unosne ponude neimenovanih klubova, ali se ipak odlučio da ostane deo sportskog kolektiva iz Bosuta i nastavi da igra u klubu u kojem, kako i sam ističe, pruža najbolje partije u svojojkarijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading