KABEL SLAVIO U IRIGU: Ovoga puta fudbal je bio u drugom planu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu u Irigu gostovao je novosadski srpskoligaš.

KABEL SLAVIO U IRIGU: Ovoga puta fudbal je bio u drugom planu!

Foto: FK Kabel

Fudbaleri novosadskog Kabela sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na sredini tabele sa skorom od 11 pobeda, četiri remija i 13 poraza. 

 

Ekipa koja je ne tako davno čak i figurirala kao potencijalni superligaš, priprema se za start u novoj takmičarskoj godini tokom koje će zasigurno probati da se vinu u sam vrh trećeg ranga takmičenja i da se nakon tri godine vrate u prvoligaški karavan.

U tom cilju rukovodstvo kluba je nedavno produžilo ugovor o sportsko-tehničkojsaradnji sa novosadskom Vojvodinom, a istovremeno prvi tim Kabela kroz kontrolne mečeve brusi formu za novu sezonu.

Do sada je novosadski trećeligaš odigrao dva pripremna susreta. Prvo je u duelu sa šampionom, Tekstilcem iz Odžaka doživljen neuspeh (1:3), da bi pre nešto manje od nedelju dana ubedljivo rezultatom 4:1 savladali gradskog rivala, ekipu Indeksa.

Treći kontrolni susret Kabel je odigrao u Irigu protiv domaćeg Radničkog koji je u prethodnoj sezoni u okviru Sremske lige zauzeo pretposlednju 15. poziciju i od jeseni će se takmičiti u nižem stepenu takmičenja.

Kabel je u navedenom meču slavio rezultatom 2:0 golovima Polovine i Batosa u 72. odnosno 90. minutu.

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Irig) - Kabel (Novi Sad) 0:2 (0:0)

Stadion: Gradski stadion, Irig

Strelci: Polovina u 72. i Batos u 90. minutu

Mnogo važnije od samog rezultata bila činjenica da je duel bio humanitarnog karaktera. Naime, obe ekipe su igrale za malu Maju kojoj je neophodna pomoć, a svi dobri ljudi mogu pomoći slanjem poruke 1527 na broj 3030.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading