ŠAMPION NE STAJE: Treća pobeda u isto toliko odigranih kontrolnih mečeva - prava iskušenja tek slede!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešni niz sportskog kolektiva iz Dudovice je nastavljen.

ŠAMPION NE STAJE: Treća pobeda u isto toliko odigranih kontrolnih mečeva - prava iskušenja tek slede!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Fudbaleri OFK Budućnosti iz Dudovice prethodnu sezonu u okviru Prve beogradske lige "grupa B" okončali su trijumfalno čime su nakon šest godina takmičenja u petom rangu srpskog klupskog fudbala, stigli do plasmana u Beogradsku zonu.

 

U okviru priprema za predstojeća iskušenja, sportski kolektiv iz Dudovice već je odigrao dva pripremna susreta. OFK Budućnost je ubedljivo slavio protiv Sremčice rezultatom 5:0, da bi nakon meča sa Umkom i novog trijumfa minimalnim rezultatom 1:0, usledio i duel protiv Šumadije iz Šopića, ekipe sa kojom su prethodne takmičarske godine vodili borbu za bodove u prvoligaškom karavanu prestoničkog fudbala.

Tokom prvenstvene sezone OFK Budućnost je rivala iz Šopića dva puta savladala. U Dudovici je bilo 3:1, da bi šampion slavio i na terenu Šumadije rezultatom 2:1, a identično ostvarenje zabeleženo je i u kontrolnom susretu.

- Prijateljska utakmica:

Šumadija (Šopić) - OFK Budućnost (Dudovica) 1:2

Stadion: FK Šumadija u Šopiću

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Novo iskušenje sledi u Mionici

 

Novim trijumfom OFK Budućnost iz Dudovice je nastavila seriju uspeha, a naredno iskušenje očekuje ih već u petak 28. jula kada će na stadionu u Mionici sa početkom od 18 časova gostovati ekipi Ribnice.

Istovremeno, u klubu sa nestrpljnjem iščekuju i današnji žreb u okviru Beogradske zone za sezonu 2023/24 kada će saznati i raspored takmičenja u predstojećoj takmičarskoj godini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading