PODRHTAVA FUDBALSKA SRBIJA: Transfer kakav dugo nije zabeležen - srpski reprezentativac se vratio i zadužio opremu crveno-belih boja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim u timu svi ciljevi su na dohvat ruke.

PODRHTAVA FUDBALSKA SRBIJA: Transfer kakav dugo nije zabeležen - srpski reprezentativac se vratio i zadužio opremu crveno-belih boja! (VIDEO)

Foto: Starsport

Pre pola godine, Nemanja Matić je bez ustezanja najavio da će Fudbalski klub Jedinstvo sa Uba već u takmičarskoj 2023/24 sezoni predstavljati jednog od glavnih konkurenata za vrh prvoligaškog karavana i plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Možda mnogi u navedeno nisu mogli ni da poveruju, ali poslednja informacija koja stiže sa stadiona "Dragan Džajić" upravo govori u prilog tome.

Naime, novi fudbaler crveno-belih sa Uba postao je nekadašnji srpski reprezentativac i fudbaler koji je prethodnih deceniju i po nastupao u italijanskim klubovima, Ivan Radovanović.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, ali može da odgovori i zadacima u poslednjoj odbrambenoj liniji. Ponikao je u Humskoj ulici, a pored Partizana nosio je i opremu Smedereva, da bi se u zimu 2008. godine otisnuo na "čizmu" gde je ukupno nosio dres sedam klubova.

U dresu sa srpskim nacionalnim obeležjima nastupio je deset puta. Debitovao je 17. novembra 2010. godine u prijateljskom susretu koji je odigran u Sofiji između Bugarske i Srbije, a koji je naša reprezentacija rešila u svoju korist rezultatom 1:0.

 

 

- Ivan Radovanović:

Datum rođenja: 29. avgust 1988. godine

Mesto rođenja: Kosovska Mitrovica

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Partizan (U-19 (Beograd), Partizan (Beograd), Smederevo (Smederevo), Atalanta (Italija), Piza (Italija), Bolonja (Italij), Novara (Italija), Kjevo Verona (Italija), Đenova (Italija), Salernitana (Italija)

Dolaskom Radovanovića na Ubu se formira zaista respektabilan sastav od kojeg će svi očekivati samo šampionski pehar. Start sezone velikih očekivanja crveno-beli će imati 5. avgusta kada će na svom stadionu "Dragan Džajić" dočekati ekipu RFK Novi Sad 1921.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading