JEDNOGODIŠNJI UGOVOR JE POTPISAN: Nakon titule, došlo je vreme i za rastanak - poznato je gde ljubimac navijača crveno-belih nastavlja karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanj je stiglo u "srpsku Atinu",

JEDNOGODIŠNJI UGOVOR JE POTPISAN: Nakon titule, došlo je vreme i za rastanak - poznato je gde ljubimac navijača crveno-belih nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT nakon samo godinu dana takmičenja u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, morali su da se pomire sa činjenicom da se vraćaju u niži stepen takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Međutim, navedena činjenica nije poremetila agilno rukovodstvo popularnih "gatovaca" koji su letnju pauzu iskoristili za jačanje svih klupskih struktura. U prethodnom periodu potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa novosadskom Vojvodinom, a zatim se pristupilo i jačanju igračkog kadra.

Nakon dolaska novog šefa stručnog štaba Nemanje Krtolice, ugovore sa Novosađanima potpisali su Milorad Balabanović, Srđan Vujaklija, Filip Ilić, Vukašin Jelić, Vladan Elesin, Nemanja Vještica, Igor Kudrić, Filip Jezdović i Nemanja Ilić, a sada je ugovor sa "gatovcima" potpisalo i verovatno najveće letnje pojačanje.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem ofanzivnom fudbaleru Ognjenu Đuričinu, igraču koji iza sebe ima osvojen trofej nacionalnog Kupa Srbije sa ekipom Vojvodine (2019/20), kao i pehar šampiona Prve lige Republike Srpske u prethodnoj sezoni noseći opremu FK Krupa.

 

- Ognjen Đuričin:

Datum rođenja: 3. septembar 1995. godine

Mesto rođenja. Zrenjanin

Pozicija u timu: ofanzivni fudbaler

Igračka karijera: Bečej U-19 (Bečej), Baant U-19 (Zrenjanin), Banat (Zrenjanin), Jedinstvo (Novi Bečej), Senta (Senta), Zemun (Zemun), Srem (Jakovo), OFK Bečej 1918 (Bečej), Spartak (Subotica), Vojvodina (Novi Sad), Radnički (Niš), IMT (Novi Beograd), Krupa (Bosna i Hercegovina)

Dolaskom fudbalera bogatog iskustva, postaje jasno da novosadska Mladost GAT ima želju da se ekspresno vrati u najviši stepen srpskog klupskog fudbala, a ljubitelji sporta će očigledno imati priliku da najzanimljivije ligaško takmičenje, prate upravo na prvoligaškim terenima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading