EUFORIJA VLADA: Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde parafirao ugovor - navijači sada sanjaju i o tituli! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šetonje nastavlja da proživljava svoje snove.

EUFORIJA VLADA: Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde parafirao ugovor - navijači sada sanjaju i o tituli! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

U proleće 2022. godine fudbaleri Omladinca iz Šetonja stigli su do šampionskog pehara u okviru Braničevske okružne lige i plasmana u zonski rang takmičenja, prvi put nakon više od jedne decenije.

 

Prethodnu sezonu u Zoni Podunavsko-šumadijskoj, fudbaleri Omladinca su okončali na osmoj poziciji sa ukupno 31 osvojenim bodom, a učinak je moga obiti daleko bolji da u poslednja tri prvenstvena duela sportski kolektiv iz Šetonje nije doživeo isto toliko poraza (Morava Velika Plana 1:2, Sloga 33 Petrovac na Mlavi 1:2 i Pomoravlje 1946 Vlaški Do 1:2).

Kako bi što spremnije dočekali novu takmičarsku godinu, rukovodstvo kluba uveliko radi na jčanju igračkog kadra, a poslednji potez jasno ide u prilog činjenici da se u redovima Omladinca potajno nadaju i vrhu tabele i borbi za istorijski plasman u Srpsku ligu Zapad.

Novi fudbaler Omladinca postao je Slađan Rakić.

Reč je o dvadesetčetvorogofišnjem igraču koji igra na poziciji centralnog beka i koji je svoje prve fudbalske korake napravio u redovima Crvene zvezde, a koji iza sebe ima veliko iskustvo nastupa kako u Super, tako i u Prvoj ligi Srbije.

Posebno treba napomenuti i činjenicu da je Rakić zabeležio i ukupno osam nastupa u mlađim kategorijma srpske fudbalske reprezentacije.

 

- Slađan Rakić:

Datum rođenja: 13. jun 1999. godine

Mesto rođenja: Smederevo

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Spartak (Subotica), Smederevo 1924 (Smederevo), Kolubara (Lazarevac), Radnički (Sremska Mitrovica), Radnički (Novi Beograd), Rad (Beograd)

Dolaskom Rakića jasno su formulisane želje sportskog kolektiva iz mesta u opštini Petrovac na Mlavi, a navijči sa pravom sada očekuju i nove transfer bombe koje će omogućiti klubu da se vine u sam vrh zonskog ranga srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading