VAŽNO OBAVEŠTENJE: Klub se javnosti obratio saopštenjem - dok radovi na rekonstrukciji stadiona uveliko traju, navijači jedva čekaju trenutak da ljubimce vide u svojoj kući! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad uskoro dobija potpuno rekonstruisani sportski objekat.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Klub se javnosti obratio saopštenjem - dok radovi na rekonstrukciji stadiona uveliko traju, navijači jedva čekaju trenutak da ljubimce vide u svojoj kući! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Novi Sad 1921

RFK Novi Sad 1921 užurbano se priprema za start nove sezone u okviru Prve lige Srbije, a pored jačanja igračkog kadra, rukovodstvo popularnih "kanarinaca" uveliko radi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu "Detelinara".

 

Navijači sa velikim nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će se njihovi ljubimci vratiti na daleko poznati novosadski stadion, a tim povodom i klub se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Dragi naši, iako se radovi odvijaju intenzivno, iako su počele stolice da se montiraju, na našu zajedničku žalost stadion se idalje nalazi u fazi rekonstrukcije. Ponovo smo prinuđeni da započnemo sezonu kao domaćini na stadionu ČSK Pivara u Čelarevu. Uz maksimalnu angažovanost Gradske uprave, i vrednih majstora koji marljivo rade na našem stadionu, ipak u fazi rekonstrukcije nemoguće je obezbediti potrebne licence i ateste za takmičenje u okviru FSS. Vinovnici smo da su radovi na rekonstrukciji u poodmakloj fazi i nadamo se da ćemo drugi deo polusezone dočekati na "Detelinari" uz sve moguće ateste i licence kako bi se fudbal vratio na velika vrata na Detelinaru. Ovim putem vas pozivamo da dođete na stadion ČSK Pivara i već od drugog kola podržite naše momke protiv Radničkog iz Novog Beograda. Tačan datum utakmice biće naknadno objavljen.

 

Kao što je već rečeno, "kanarinci" uoči starta nove sezone uveliko rade na jčanju igračkog kadra, a kako su nam iz redova RFK Novi Sad 1921 nedavno rekli, cilj je da se ekipa podmladi, ali i da pored toga, uz brz i atraktivan fudbal, ostvari ciljeve koji su ranije zacrtani.

Kada je reč o premijernom prvenstvenom susretu u sezoni 2023/24, RFK Novi Sad 1921 prvog vikenda meseca avgusta gostuje na stadionu "Dragan Džajić" gde će se sastati sa ekipom Jedinstva sa Uba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading