UOČI DUELA PROTIV CRVENO-BELIH: Evo kako se fudbaleri Brodarca pripremaju za meč na stadionu "Dragan Džajić"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeograđani se nalaze pred možda i najvećim letnjim iskušenjem.

UOČI DUELA PROTIV CRVENO-BELIH: Evo kako se fudbaleri Brodarca pripremaju za meč na stadionu "Dragan Džajić"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Brodarac

Fudbaleri novobeogradskog Brodarca pripremaju se za start takmičenja u okviru Srpske lige Beograd u kojoj će imati velike ambicije u novoj sezni.

 

Tokom prethodna dva kontrolna susreta na Zlatiboru, sportski kolektiv sa Starog sajmišta zabeležio je neuspehe u duelima protiv Al-Vehde iz Saudijske Arabije (1:2) i članom drugog ranga hrvatskog fudbala BSK-om iz Bijelog Brda (0:1), a već da nas ih očekuje verovatno i najveće letnje iskušenje.

Naime, ekipa Brodarca gostuje na Ubu gde će na stadionu "Dragan Džajić" odmeriti snagu protiv domaćeg Jedinstva, ekipe koja zasigurno ima najviše ambicije u predstojećem takmičenju.

Uoči meča protiv crveno-belih, ekipa Brodarca se opustila na bazenima na Ubu i potpuno je jasno da će momci sa Starog sajmišta sveži dočekati predstojeći duel.

 

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo (Ub) - Brodarac (Novi Beograd)

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Datum: Subota, 29. jul

Početak: 17.30 časova

Kada je reč o startu nove takmičarske godine, fudbalere Jedinstva već naredne nedelje očekuje premijerni susret u sezoni 2023/24 kada će na svom stadionu "Dragan Džajić" dočekati ekipu RFK Novi Sad 1921, dok će ekipa Brodarca na startu beogradske grupe srpskoligaškog karavana 12. avgusta gostovati na stadionu u Ulici Vojislava Ilića gde će se sastati sa ekipom Sinđelića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading