CRVENO-BELI PARTIZAN SE UŽURBANO PRIPREMA ZA NOVU SEZONU: U iščekivanju igračkih pojačanja, klub je zakazao i prvu kontrolnu utakmicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Darosavi se očekuje berićetna sezona.

CRVENO-BELI PARTIZAN SE UŽURBANO PRIPREMA ZA NOVU SEZONU: U iščekivanju igračkih pojačanja, klub je zakazao i prvu kontrolnu utakmicu!

Foto: FK Partizan 1945 Darosava

Kada god se u fudbalskom smislu pomene Partizan, prva asocijacija svakako su crno-bele boje. Međutim, u Darosavi egzistira klub slavnog imena čije boje odskaču od očekivanog. 

 

Fudbalski klub Partizan 1945 iz Darosave pre deceniju i po takmičio se i u zonskom rangu srpskog klupskog fudbala, a prethodnu takmičarsku godinu u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola okončao je na četvrtoj poziciji sa skorom od deset pobeda, tri remija i devet poraza, što nije bilo dovoljno da se napadne sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Šumadijsku okružnu ligu.

Crveno-beli već nedelju dana obavljaju pripreme za start takmičenja. Ekipa je u nedelju 23. jula prvi put izašla na teren, a na prozivci se pojavilo deset fudbalera. Jedan deo igračkog kadra bio je opravdano odsutan, a kako saznajmo iz redova bliskih sportskom kolektivu iz Darosave, opremu crveno-belih boja do sada je razdužio jedino Veljko Tomić.

U ovom momentu klub uveliko radi na pronalaženju pojačanja koja bi u predstojećoj sezoni mogla da odgovore na postavljene klupske ciljeve, a istovremeno na red dolazi i odigravanje kontrolnih mečeva.

Prvi prijateljski susret tokom letnjih priprema, Partizan 1945 će odigrati u nedelju 30. jula na svom terenu sa početkom od 17.30 časova, a protivnik je ekipa Jarmanovci iz istoimenog mesta, klub koji se prethodne sezone takmičio u okviru Opštinske lige Topola.

Foto: FK Partizan 1945 Darosava

Navijači Partizana 1945 iz Darosave

 

- Prijateljska utakmica:

Partizan 1945 (Darosava) - Jarmanovci (Jarmanovci)

Stadion: FK Partizan 1945 u Darosavi

Datum: Nedelja, 30. jul

Početak: 17.30 časova

Predstojeći meč biće dobra prilika za domaći sastav da konačno prekine niz od dva uzastopna poraza u kojima ekipa nije zatresla protivničku mrežu. Naime, u samom finišu prethodnog šampionata Partizan 1945 je poražen u duelima protiv Kalipolja iz Žabara (0:2) i Kopljara (0:7) čime je na neslavan način okončana borba za bodove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading