NOVA SPORTSKA OPREMA JE STIGLA: Rukovodstvo kluba svakodnevno radi na unapređenju svih segmenata srpskoligaša iz Vrela! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sportska oprema, za nova dostignuća na terenu...

NOVA SPORTSKA OPREMA JE STIGLA: Rukovodstvo kluba svakodnevno radi na unapređenju svih segmenata srpskoligaša iz Vrela! (FOTO)

Foto: FK Vrelo Sport

U Vrelu, naseljenom mestu u opštini Ub čije ime svakodnevno promoviše i najpoznatiji žitelj Nemanja Matić, od 2015. godine egzistira Fudbalski klub Vrelo Sport.

 

Navedeni sportski kolektiv formiran je 2015. godine i kroz svoje prve tri takmičarske sezone redovno je osvajao šampionske pehare i sebi krčio put ka višem rangu takmičenja. U prethodnoj 2022/23 sezoni, nakon pet godina takmičenja u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, Vrelo Sport je ubedljivo stiglo do prve pozicije u zonskom rangu takmičenja ostvarivši skor od 20 pobeda, jednog remija i tri poraza.

Samim tim, po prvi put u svojoj osmogodišnjoj klupskoj istoriji, FK Vrelo Sport je obezbedilo plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala, Srpsku ligu Zapad.

Novi, viši rang takmičenja, svakako će doneti daleko veća iskušenja, ali klub koji poseduje fantastične infrastrukturne uslove i koji je postavljn na zdravim nogama, zasigurno neće biti "topovska hrana" velikanima srpskoligaškog karavana, a na osnovu do sada učinjenog jasno je da neće proteći mnogo vremena kada će se u Vrelu igrati i prvoligaški fudbal.

Foto: FK Vrelo Sport

Nova sportska oprema je stigla u Vrelo

 

Ovoga puta klub je predstavio novu sportsku opremu u kojoj će fudbaleri debitovati u višem rangu takmičenja. 

Treba samo podsetiti da je rukovodstvo kluba izuzetno aktivno i u aktuelnom prelazom roku. U Vrelo je stigao kompletno novi tim od koga se očekuje da svoj kvalitet pokaže već od starta jesenjih borbi kojima će se trasirati put ka Prvoj ligi Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading