ODLAZAK CRNOBARSKOG STIVENA DŽERARDA: "Stamford Bridž" ostao bez pokretačke snage tima - nakon dve sezone došlo je vreme za rastanak! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novu sezonu sportski kolektiv iz Crne Bare ulazi osetno oslabljen.

ODLAZAK CRNOBARSKOG STIVENA DŽERARDA: "Stamford Bridž" ostao bez pokretačke snage tima - nakon dve sezone došlo je vreme za rastanak! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbaleri Hajduk Stanka iz Crne Bare prethodnu takmičarsku godinu u okviru Mačvanske okružne lige okončali su na trećoj poziciji sa skorom od 20 pobeda i po pet remija i poraza. 

 

I pored činjenice da su jesenji deo takmičenja okončali na liderskoj poziciji, na kraju šampionata titula nije stigla na "Stamford Bridž", ali i pored navedenog od naredne jeseni klub će uzeti učešće u višem rangu takmičenja, Zoni Kolubarsko-mačvankoj.

Međutim, u novo takmičenje plavo-beli ulaze značajno oslabljeni.

Naime, nakon dve sezone koje je proveo kao pokretačka snaga ekipe, Bojan Jurišić napušta Crnu Baru. U redove Hajduk Stanka je stigao iz šabačke Mačve i u prethodnom periodu je pokazao da je igrač za velika dela. 

U narednom periodu Jurišić će nositi opremu Hajduka iz Divoša koji će se i u sezoni 2023/24 takmičiti u okviru Vojvođanske lige Jug i predstavljaće jednog od glavnih kandidata za plasman u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

 

Pred ekipom iz Crne Bare su velika iskušenja u zonskom rangu takmičenja. Takmičenje u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala startuje u drugoj polovini meseca avgusta, a uskoro se očekuje i da bude poznat raspored, kao i parovi premijernog kola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading