TRANSFER IZ SNOVA: "Kanarinac" krenuo na put dug 7000 kilometara - iskusni napadač će do kraja sezone živeti u raju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler za svoju narednu destinaciju, odabrao zemaljski raj...

TRANSFER IZ SNOVA: "Kanarinac" krenuo na put dug 7000 kilometara - iskusni napadač će do kraja sezone živeti u raju! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mazija Male

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 prethodnu takmiačrsku godinu u okviru Prve lige Srbije okočali su u plej-of fazi na sedmoj poziciji tabele sa ukupnim skorom od 14 pobeda, osam remija i 15 poraza.

Najbolji strelac "kanarinaca" u prethodnoj sezoni, Vojislav Balabanović, koji je na 27 prvenstvenih mečeva, ukupno sedam puta pronalazio put lopti do protivničke mreže, više neće biti stanovnik "srpske Atine" i po drugi put će se otisnuti u pečalbu.

Dvadesetsedmogodišnji napadač, nakon velikog broja domaćih klubova i šestomesečnog boravka u podgoričkom Komu, pronašao je inostrani angažman, ni manje, ni više, nego u državi u ka kojoj bi verovatno svako od nas istog momenta krenuo. Reč je o zemaljskom raju, Maldivima, a Balabanović će do kraja sezone nastupati za ekipu Mazije iz Malea, grada koji sa oko 250.000 stanovnika predstavlja najnaseljeniji grad na Maldivima.

 

- Vojislav Balabanović:

Datum rođenja: 15. decembar 1995. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: OFK Vrbas (Vrbas), Senta (Senta), OFK Odžaci (Odžaci), Feniks 1995 (Stara Pazova), Crvena zvezda (Novi Sad), Kom Podgorica (Crna Gora), OFK Bačka (Bačka Palanka), Kabel (Novi Sad), GFK Jagodina (Jagodina), Dinamo (Vranje), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Kada je reč o fudbalskom šampionatu Maldiva, njihovo elitno takmičenja broju osam klubova i do sada j odigrano pet prvenstvenih kola u aktuelnoj sezoni. Novi tim Vojislava Balabanovića je lider na tabeli sa maksimalnim učinkom od pet pobeda, uz ostvareni gol koeficijnt 23:2.

Treba napomenuti da je ekipa Mazije osnovana u januaru 1996. godine, do sada četiri puta osvajala šampionski pehar, a i aktuelni je vladar fudbala na Maldivima. Igraju na Nacionalnom stadionu u Maleu koji ima kapacitet od 11.850 mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading