GENERALKA NIJE USPELA: Pred Markom Neđićem je još dosta posla uoči subotnje premijere!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz koji ne boli, ali je i bolje da se dogodi sada, nego u borbi za prvenstvene bodove.

GENERALKA NIJE USPELA: Pred Markom Neđićem je još dosta posla uoči subotnje premijere!

Foto: RFK Grafičar

Do starta takmičarske 2023/24 sezone u okviru Prve lige Srbije ostalo je još nedelju dana. Petog dana meseca avgusta prvoligaši će krenuti uborbu za bodove, a do tada je ostalo da ekipe učine sve kako bi start dočekali što spremnije.

 

Ekipa RFK Grafičara prethodnu sezonu okončala je nakon baraž dvomeča u kojem nije uspela da se izbori za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, a nova sezona donosi i novu priliku, mada će u takmičenje popularni "grafosi" ući sa znatno izmenjenim sastavom.

U generalnoj probi pred start prvenstva, puleni trenera Marka Neđića gostovali su u Vršcu gde su na Gradskom stadionu odigrali meč protiv prvoligaša iz ovog grada.

Na kraju susret je pripao vršačkim crveno-belima koji su slavili rezultatom 2:1, a jedini pogodaka za ekipu sa Senjaka postigao je Strahinja Stojanović koji je uz pogodak pružio i sjajnu igru tokom susreta.

Foto: RFK Grafičar

"Grafosi" poraženi na vršačkom Gradskom stadionu

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Vršac (Vršac) - RFK Grafičar (Beograd) 2:1 (2:0)

Stadion: Gradski stadion, Vršac

Gledalaca: 400

Strelci: Miladinović u 16. i Čejić u 27. minutu za OFK Vršac; Stojnović u 53. minutu za RFK Grafičar

OFK Vršac (Vršac): Andrijanić, Stojković, Diuf, Petrić. Lazevski, Zoćević, Tomić, Braunović, Čejić, Miladinović, Milivojević. Još su igrali: Milisavljević, B. Blagojević, V. Blagojević, Stojanović, Grek, Glavinić, Kilibarda.

RFK Grafičar (Beograd): Guteša, Matić, Vukičević, D. Petrović, Đurić, Ćurić, Vasiljević, Maksimović, Mladenović, Stojanović, Ratković. Još su igrali: Marinković, Bajić, Ogbu, Marić, Fratrović, A Petrović, Fajsal, Bošković, Mijatović, Taker, Nikčević.

Navedeno ostvarenje svakako će primorati Marka Neđića da poslednje dane pred start šampionata, iskoristi u ispravljnju uočenih nedostataka, a posebno treba istaći da ekipu RFK Grafičara očekuje paklen raspored na startu nove sezone. 

U premijernom susretu "ljubičasti" gostuju u Gornjem Milanovcu gde će se sastati sa ekipom Metalca koja u sezonu ulazi sa jasnim ciljem da se bori za vrh tabele. Nakon gostovanja podno Rudnika, "grafosi" dočekuju Jedinstvo sa Uba, a nakon gostovanja novobeogradskom Radničkom slede i dueli protiv GFK Dubočice na domaćem terenu i gostovanje "kanarincima" u Čelarevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading