NADANJA NAVIJAČA SU SE OBISTINILA: Iskusni fudbaler se vraća u matični klub - borba za titulu postaje realnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

NADANJA NAVIJAČA SU SE OBISTINILA: Iskusni fudbaler se vraća u matični klub - borba za titulu postaje realnost!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda privode kraju letnje pripreme uoči starta takmičenja u okviru Prve lige Srbije u kojoj su se našli prvi put nakon punih šest godina tavorenja u srpskoligaškoj konkurenciji.

Sa punim pravom pristalice kluba sa Omladinskog stadiona nestrpljivo iščekuju predstojeći vikend kada će "romantičari" u Užicu krenuti u borbu za prvoligaške bodove, a sve je već spremno za 12. avgust kada se očekuje pravi spektakl s obzirom da će na staroj Karaburmi gostovani gornjomilanovački Metalac, ekipa koja sa punim pravom figurira kao jedan od glavnih kandidata za najviši plasman.

Trener Simo Krunić u svom sastavu ima kombinaciju mladih i prekaljnih fudbalera i očekuje se da za plavo-bele, prvoligaška konkurencija bude samo usputna stanica u pohodu na elitu.

Međutim u prvu takmiačarsku nedelju u okviru nove sezone, OFK Beograd će ući osetno pojačan. Naime, kao što smo vas i ranije informisali, nakon treniranja sa prvotimcima "romantičara", na vernost plavo-beloj boji obavezaće se Saša Marković.

Foto: Starsport

Saša Marković dok je nosio dres OFK Beograda

 

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem veznom fudbaleru koji je ponikao u redovima OFK Beograda, a kasnije se preselio na Topčidersko brdo i u crno-belom dresu Partizana stigao do tri šampionska pehara.

Karjeru je kasnije nastavio u Španiji i na Kipru, a prethodne zime se vratio u Srbiju i poneo opremu novosadske Mladosti GAT

Saša Marković:

Datum rođenja: 13. mart 1991. godine

Mesto rođenja: Brus

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Partizan (Beograd), Kordoba (Španija), Apolon Limasol (Kipar), Olimpijakos Nikozija (Kipar), Mladost GAT (Novi Sad)

I ranije je Marković isticao da mu je prioritet ovog leta ostanak u srpskoj prestonici, a svakako će predstavljati ogromno pojačanje za ekipu trenera Sime Krunića i jasno je da će na Omladinskom stadionu pokušati da već od naredne jeseni ponovo stanu rame, uz rame sa najboljim srpskih fudbalskim kolektivima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading