U SEZONU NOVU KREĆE PLAVO-BELA ČETA: Navijači ovo moraju znati - agilno rukovodstvo kluba priredilo je iznenađenje za sve svoje simpatizere!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon punih šest godina klub se vraća u takmičenje u kojem mu je po svim parametrima i mesto.

U SEZONU NOVU KREĆE PLAVO-BELA ČETA: Navijači ovo moraju znati - agilno rukovodstvo kluba priredilo je iznenađenje za sve svoje simpatizere!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Opštinske lige Velika Plana okončali su na liderskoj poziciji čime su obezbedili i plasman u takmičenje u kojem su poslednji put egzistirali u sezoni 2016/17.

Kako bi što spremnije dočekali iskušenja u Podunavskoj okružnoj ligi, fudbaleri Omladinca su još 18. juna započeli sa pripremnim periodom, a istovremeno agilna uprava užurbano radi na jačanju svih klupskih struktura.

Posebna pažnja u ovom momentu poklanja se navijačima koji su prepoznali rad i kvalitet aktuelnog sastava i koji su tokom prethodne sezone u velikom broju podržavali svoje ljubimce. Tim povodom, rukovodstvo Omladinca bratilo se javnosti:

- U prethodnoj sezoni brojnost navijača na utakmicama FK Omladinac je bila dobra, pogotovu u prolećnom delu. Stvorila se jaka pozitivna energija koja je napravila jaku i stabilanu povezanost između navijača i igrača. Svakim lepim potezom, akcijom, golom, ili odbranom ta veza je postajala sve jača. Ljudi su počeli da veruju da njihov tim može do titule i plasmana u podunavsku okružnu ligu. To je taj timski duh koji daje dodatnu snagu igračima kada im je najpotrebnije. U novoj sezoni ekipa Omladinca želi punije tribine na svim utakmicama kako domaćim tako i gostujućim - poručuju iz redova sportskog kolektiva iz Rakinca, a zatim dodaju:

Foto: FK Omladinac Rakinac

NA "Širokom potoku" ponovo će se igrati okružni rang takmičenja

 

- Nova sezona kreće 20. avgusta i ekipu Omladinca očekuju velike utakmice odmah na samom početku, dva derbija na svom stadionu. Prvi protiv Železničara iz Kusatka, drugi komšijski protiv Mladosti iz Novog Sela. Kako bi smo povećali brojnost na stadionu i na jedan način pomogli funkcionisanju FK Omladinac od ove sezone odlučilo se sa uvođenjem jednog noviteta. Klub koji je osnovan davne 1938. godine sa prvim nazivom "Torpedo" za svoj dvadeseti rođendan 1958. godine, menja ime u "Omladinac". Ove godine u čast 85 godina postojanja našeg kluba uveli smo po prvi put za ljubitelje fudbala i sporta, sezonske karte za predstojeću sezonu 2023/2024.

Potezom klupske uprave, ljubitelji fudbala i sporta u mestu koje je po predanju nastalo u doba Prve seobe 1690. godine, imaće priliku ne samo da obezbede svoje mesto na stadionu "Široki potok", već i da kupovinom sezonske karte pomognu daljem funkcionisanju uzornog sportskog kolektiva iz Rakinca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading