PODRHTAVA RAVNIČARSKO TLO: Vojvođanska transfer bomba - stigao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.08.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beočin je stigao trofejni fudbaler bogatog domaćeg i internacionalnog iskustva.

PODRHTAVA RAVNIČARSKO TLO: Vojvođanska transfer bomba - stigao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Dragomir Vukobratović

Fudbalski klub Cement iz Beočina proslavlja veliki jubilej 110 godina postojanja, a kao "šlag na tortu" stigla je informacija da će ekipa u novoj sezoni nastupati u višem rangu takmičenja, Vojvođanskoj ligi Jug.

Beoćinci su sezonu 2022/23 okončali na četvrtoj poziciji Prve novosadske lige, ali su i pored navedenog, za "zelenim stolom" uspeli da se domognu toliko željene promocije u četvrti rang srpskog klupskog fudbala.

Nije tajna da je navedeno prilično iznenadilo agilno klupsko rukovodstvo, ali odmah po prijemu informacije, sportski sektor se latio posla kako bi formirao sastav koji će odgovoriti zahtevima u znatno težem takmičenju.

Tim povodom, član Cementa postao je, fudbalskoj javnosti dobro poznati, Dragomir Vukobratović.

Reč je o iskusnom tridesetpetogodišnjem defanzivnom veznom fudbaleru koji u Beočin stiže iz redova Mladosti iz Bačkog Jarka, a koji je tokom karijere nastupao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, OFK Beograd,..., kao i za klubove u Bosni i Hercegovini, Rusiji, Kazahstanu, Estoniji, Hrvatskoj, Poljskoj i Kipru.

Foto: FK Cement Beočin

U Beočinu će tribine biti tesne da prime sve zainteresovane za mečeve Cementa

 

- Dragomir Vukobratović:

Datum rođenja: 12. maj 1988. godine

Mesto rođenja: Karlovac

Pozicija u timu: defanzivni vezni fudbaler

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad), Voždovac (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Inđija (Inđija), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Gazovik Orenburg (Rusija), Sunkar Kaskelen (Kazahstan), Met-Kuz (Rusija), Levadija Talin (Estonija), Osijek (Hrvatska), OFK Beograd (Beograd), Gornjik (Poljska), Radnik (Surdulica), Proleter (Novi Sad), Ermis Aradipou (Kipar), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Podunavac (Belegiš), HAjduk (Divoš), Kabel (Novi Sad), Mladost (Bački Jarak)

potpuno je jasno da će Vukobratović predstavljati veliko pojačanje za ekipu koja se vraća u južnu grupu vojvođanskog fudbala i koja će u premijernom duelu 13. avgusta gostovati novosadskoj Slaviji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading