POJAČANJE KAKVO NISU MOGLI NI DA ZAMISLE: Podrhtava Srem - nekadašnji fudbaler Partizana će predstavljati tas na vagi u borbi za šampionsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba je odjeknula...

POJAČANJE KAKVO NISU MOGLI NI DA ZAMISLE: Podrhtava Srem - nekadašnji fudbaler Partizana će predstavljati tas na vagi u borbi za šampionsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srema iz Sremskih Mihaljevaca takmičarsku 2022/23 godinu u okviru Sremske lige okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od 14 pobeda, pet remija i 11 poraza.

Treba napomenuti da je prethodna sezona za sportski kolektiv iz Sremskih Maihaljevaca bila premijrna u petom rangu takmičenja, ali je istovremeno potpuno jasno da agilno klupsko rkovodstvo ima ambicije da klub u dogledno vreme postane i član južne grupe vojvođanskog fudbala.

U tom cilju, opremu plavo-bele boje ovog leta ja zadužilo, možda i najatraktivnije pojačanje u istoriji kluba.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru beogradskog Partizana, napadaču koji je sa crno-belima osvajao i trofeje i igraču bogatog internacionalnog isksutva, Vladimiru Đilasu.

Iskusni napadač svoju igračku karijeru je započeo u redovima Bežanije, a u septembru 2016. godine stigao je na stadion u Humskoj i sa crno-belima u sezoni 206/17 stigao do Duple krune.

U redove Srema stiže iz novobeogradskog Brodarca čiji je član bio u prethodnih šest meseci.

 

- Vladimir Đilas:

Datum rođenja: 3. mart 1983. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Bežanija (Beograd), Bregalnica Štip (BJR Makedonija), Marek Dupnitsa (Bugarska), Lokomotiva Sofija (Bugarska), Jagodina (Jagodina), Aktobe (Kazahstan), Ordabaši (Kazahstan), Voždovac (Beograd), Metalac (Gornji Milanovac), Radnički (Niš), Ergotelis (Grčka), Panahaiki (Grčka), Borac Banjluka (Bosna i Hercegovina), Partizan (Beograd), Teleoptik (Zemun), Jedinstvo (Surčin), Radnički (Novi Beograd), Brodarac (Novi Beograd), BASK (Beograd), Prva Iskra (Barič)

Kada je reč o predstojećeoj sezoni 2023/24 u okviru Sremske lige, Srem će svoj prvi susret odigrati u Deču protiv Sremca, a nedelju dana kasnije sledi premijerni susre u Sremskim Mihaljevcima protiv Sloge iz Vognja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading