PUT PREKO BARE: Kelti osvajaju Ameriku - Mihajlović karijeru nastavlja na Univerzitetu Misuri!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak nakon svega šest meseci.

PUT PREKO BARE: Kelti osvajaju Ameriku - Mihajlović karijeru nastavlja na Univerzitetu Misuri!

Foto: FK Kelti

Novobeogradski Kelti, prethodnu sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na četvrtoj poziciji, ali će svakako u analima ostati njihovo ostvarenje u prolećnom delu šampionata kada su u deset prvenstvenih mečeva zabeležili čak devet pobeda i jedan remi, tako da ostaje žaljenje što prvi deo takmičenja nije okončan boljim ostvarenjima na terenu, jer bi u tom slučaju zasigurno sada o klubu govorili kao članu višeg ranga takmičenja, Prvoj beogradskoj ligi - "grupa A".

Prolećna ostvarenja svakako nisu ostala nezapažena i fudbaler ovog kluba, Jovan Mihajlović napušta Novi Beograd i odlazi "preko bare". Tim povodom zvaničnim saopštenjem javnosti se ibratio i Fudbalski klub Kelti:

- Naš igrač, Jovan Mihajlović, svoju akademsku i sportsku karijeru nastaviće u Sjedinjenim Američkim Državama, na Univerzitetu Misuri. Jovan se našem klubu priključio u decembru mesecu prošle godine, nakon svoje prve epizode u SAD-u. Od samog početka pokazivao je veliku profesionalnost, a svoje umeće je pokazao i na terenu. Joci želimo puno sreće i zdravlja u fudbalu i životu, nadamo se da ćemo ga uskoro gledati u dresu Mančester junajteda, zjedno sa njegovim omiljenim igračem Kazemirom.

Foto: FK Kelti

Novi put "preko bare" - Jovan Mihajlović

 

Da podsetimo, Kelti će i u narednoj sezoni biti članovi međuopštinskog ranga takmičenja u prestoničkom fudbalu, a ostaje da se vidi mogu li se prolećna ostvarenja nastaviti i u novoj sezoni, što bi svakako klub dovelo do istorijskog ostvarenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading