USIJALA SE OLOVKA NA SENJAKU: Tri potpisa u jednom danu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.08.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važni poslovi okončani su na Senjaku.

USIJALA SE OLOVKA NA SENJAKU: Tri potpisa u jednom danu! (FOTO)

Foto: Facebook.com

Tri dana ostalo je do starta nove takmičarske godine u okviru Prve lige Srbije, a pred ekipom RFK Grafičara je teško gostovanje u Gornjem Milanovcu gde će e sastati sa ekipom Metalca.

Puleni trenera Marka Neđića nisu imali uspešnu generalnu probu. Na Gradskom stadionu u Vršcu poraženi su od vršačkih crveno-belih rezultatom 2:1, a li i poed navedenog "grafosi" sa mnogo optimizma iščekuju start nove sezone.

I dok pripreme za premijerni susret traju, rukovodstvo kluba sa Senjaka i dalje radi na jačanju igračkog kadra. Tokom današenjg dana na stadionu u Ulici Vase Pelagića realizovana su tri važna potpisa.

Dvadesetogodišnji napadač Milenko Mijatović je produžio ugovor sa "ljubičastima". Popularni Šilja se obavezao na dvogodišnju vernost, a trener Marko Neđić u njemu dobija igrača koji može da odgovori zadacima na više napadačkih pozicija.

Foto: RFK Grafičar

Novi članovi "grafosa" - Milenko Mijatović, Veljko Mladenović i Andrija Fratrović

 

Istovremeno, novi "grafosi" su postali Veljko Mladenović i Andrija Fratrović.

Veljko Mladenović je nedavno proslavio 20. rođendan. U pitanju je napadač koji na senjak dolazi iz redova RFK Novog Sada 1921.

Andrija Fratrović igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, a svojim igrama tokom prirpema primorao je upravu "grafosa" da sa njim sklopi ugovor. Iako mlad, ima veliko iskustvo koje je stekao u Čukaričkom, Novom Pazaru i Trajalu, a jedno vreme je proveo i u grčkom PASA Irodotosu.

Da podsetimo, u prvom kolu prvoligaškog karavana za sezonu 2023/24 RFK Grafičar se u subotu 5. avgusta sa početkom od 20 časova sastaje sa ekipom gornjomilanovačkog Metalca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading